ElectroniceTelevizoare

Televizor LED Smart Philips 32PHH4509

Televizoarele smart castiga destul de mult teren in fata celorlalte datorita avantajului de a oferi posibilitatea vizionarii de filme, seriale si videoclipuri online direct pe ecranele din camera de zi. Philips 32PHH4509 este unul dintre cele mai accesibile modele smart de pe piata, fiind potrivit pentru persoanele aflate la prima experienta cu acest tip de dispozitiv.

Este util sa raportezi dotarile la pret, asa ca trebuie sa stii ca Philips 32PHH4509 se incadreaza ca si pret in gama televizoarelor ieftine, nu o sa platesti pe el mai mult de 1.200-1.300 lei.

Verifica pretul oferit de eMAG

Like, share, tweet, play

Philips-32PHH4509-frontDotarile smart sunt utile mai ales pentru faptul ca, de obicei, in camera de zi nu ai un computer si trebuie sa te deplasezi mereu la birou sau sa te conectezi de pe tableta sau smartphone. Acum, insa, ai posibilitatea sa accesezi continut direct de pe ecranul televizorului. Modelul dispune de un procesor Dual Core care ofera o interfata prietenoasa si acces la continut de tot felul. Vei putea sa te conectezi la retelele de socializare precum Facebook sau Twitter, sa urmaresti videoclipuri pe YouTube sau seriale si filme de pe site-urile preferate. Conexiunea la internet se poate stabili atat prin cablu, cat si wireless.

Imagini procesate HD

Ecranul este unul LED si are o diagonală de 81 de cm, fiind suficient de mare pentru a crea impresia ca imaginile sunt reale. Rezolutia este de 1366 x 768 pixeli, iar imaginile sunt foarte clare. Calitatea acestora e sustinuta de tehnologii avansate precum Pixel Plus HD care reda 69 de miliarde de culori la un contrast dinamic de 500.000:1, Micro Dimming care analizeaza imaginea in peste 3200 de zone pentru a regla optim tonurile de alb si negru sau Motion Rate 200 Hz care permite redarea in detaliu a cadrelor in miscare. Procesorul integrat are o putere de procesare de 1 miliard de pixeli pe secunda.

Filmele nu sunt la fel fara un sunet de calitate, asa ca modelul beneficiaza de difuzoare de 20 W cu efect surround.

Distractie extinsa

Port-urile numeroase permit conectarea la o serie intreaga de dispozitive externe precum consolele de jocuri, PC-urile, playerele Blu-Ray sau sistemele audio externe. Exista, asadar, 2 port-uri HDMI, 2 USB, 1 de retea, 1 intrare component și 1 intrare Scart. Vei putea, astfel, sa te bucuri de gaming atat de pe console, cat si de pe PC, sau sa urmaresti filme la calitate superioara.

Verifica pretul oferit de eMAG

Design minimalist pentru camera de zi

Philips-32PHH4509-sideModelul smart se remarca printr-un profil ultra slim, avand o grosime de doar cativa cm. Rama este si ea foarte subtire, oferind o vizibilitate foarte buna si lasand imaginile sa para ca plutesc. Carcasa este complet neagra, aspectul fiind unul elegant. Suportul este plat si dreptunghiular si inchide perfect liniile minimaliste ale designului. Televizorul ocupa un spatiu de 726 x 424 x 64 mm si cantareste doar 5.6 kg. Este destul de usor, astfel, sa il transporti sau sa il muti.

Asadar, Philips 32PHH4509 este un televizor potrivit pentru cei care doresc sa beneficieze de functii smart si imagini HD, totul la un pret mic. In ciuda faptului ca este foarte ieftin, modelul are dotari decente si ofera o experienta completa de vizionare.

8.8 Total Score
Foarte bun pentru spatiile mai mici

Philips 32PHH4509 este un Smart LED complet, unul dintre cele mai bune televizoare din gama celor cu diagonala de 80 de centimetri. Daca aveti un spatiu micut si vreti sa cumparati un televizor nou, Philips 32PHH4509 nu va va insela nicio asteptare.

Tehnologie
8.5
Design
9
Pret
9