Pereche boxe de podea active wireless Audio Pro Addon T20 – Muzica timpului tau

boxe-de-podea-active-wireless-Audio-Pro-Addon-T20Niciodata nu este suficienta muzica in viata noastra. Intotdeauna ne dorim mai multa, mai buna, ascultata in conditii excelente. Nu numai in salile de concerte, ci si acasa, mai ales acasa, acolo unde ne relaxam si putem fi mobili, adica putem asculta muzica dedicata fiecarei zile sau stari de spirit. In fond, nu este un secret ca sunt multi cei care il iubesc pe Mozart fiind in acelasi timp infocati fani Queen. Asadar, pentru ca cel putin aceste doua nume nu mai pot fi vazute live, perechea de boxe de podea active wireless Audio Pro Addon T20 iti aduc o experienta nelimitata.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Vedetele sistemului audio

Boxele de podea active wireless Audio Pro Addon T20 sunt vedetele sistemului tau audio de acasa, acela pe care te bazezi sa te remonteze dupa o zi grea sau sa te relaxeze dupa momentele tensionate. Sunt in primul rand foarte aspectuoase, dand senzatia ca in camera ta se asculta muzica la cel mai inalt nivel si de cea mai buna calitate, pe scurt ca exista dragoste si repect pentru muzica. Cu atat mai mult cu cat – parintii nostri si unii dintre noi isi aduc aminte – muzica buna era candva „copiata” de pe casete vechi, de la colegii care aveau rude piloti pe Boeing-uri si mai aduceau „de afara” Abba, de exemplu. Ce n-ar fi dati toti acesti iubitori de muzica sa poata asculta Depeche Mode pe boxe de podea active wireless Audio Pro Addon T20, sa simta vibratiile, bass-ul, sa danseze in living! Asadar, cu atat mai mult aceste boxe sunt o minunata alegere pentru cei ce apreciaza muzica asa cum merita.

Auditie remarcabila

Esti un om al muzicii timpului tau? Tot pe boxele de podea active wireless Audio Pro Addon T20 te poti baza linistit sa te conectezi la televizor, Apple TV sau pick-up simultan. Orice auditie devine in acest fel nu doar infinita, ci si de o calitate remarcabila, asa cum trebuie ca sa-ti umple sufletul de bucurie, cum face muzica de obicei. Bluetooth 4.0 si aptX permit utilizatorilor boxelor de podea active wireless Audio Pro Addon T20 sa asculte wireless la o calitate inalta muzica preferata de pe dispozitivele compatibile Bluetooth. Utilizatorii iOS, Android, Windows Phone si Mac/PC se pot bucura de muzica lor, ceea ce nu este putin lucru la doar o generatie dupa ce un singur casetofon trebuia sa treaca pe la toate petrecerile de familie!

Le vrei? Le poti avea akoom, de aici!

In plus, este remarcabil faptul ca aceste boxe nu sunt invazive cu spatiul, chiar daca sunt atat de performante incat muzica ascultata la ele va fi mai profunda ca niciodata. Este meritul inaltei tehnologii care permite ca boxele de podea active wireless Audio Pro Addon T20 sa aiba o dinamica excelenta, bass profund si presiune acustica din abundenta, chiar daca sunt minimaliste si delicate ca niste coloane ale elegantei. Nu in ultimul rand, este meritul unui design de exceptie, care a reusit sa faca toate aceste calitati sa arate sofisticat si profesionist, asa cum merita iubitorul de muzica din tine.

boxe-de-podea-active-wireless-Audio-Pro-Addon-T20-remote boxe-de-podea-active-wireless-Audio-Pro-Addon-T20-back1 boxe-de-podea-active-wireless-Audio-Pro-Addon-T20-back

9.8 Total Score
Cele mai bune boxe wireless? Cred ca da!

Cu boxele active wireless Audio Pro Addon T20 chiar iti faci acasa o sala de concert. Sunet de cea mai buna calitate, iar conexiunea wireless este magica!

Design
9.8
Tehnologie
9.9
Pret
9.6