Panasonic TX-55CR730E, televizor LED Curbat Smart 3D, de 139 cm

Cu ce se prezintă un gigant al electronicelor ca Panasonic la aproape un secol de la înfiinţare? Cu un gigant dupa forma si fondul viitorului: televizorul LED Curbat Smart 3D Panasonic TX-55CR730E. 139 de cm de imagine cristal, sunet de inceput de lume, conectivitate de ziua de maine.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Smart 3D Panasonic TX-55CR730E – de domeniul perfectiunii

Este bine de stiut că în 1918 ceea ce suntem obisnuiti sa percepem ca excelenta Panasonic incepea ca un mic producator de lampi. Asa a si parcurs anii de razboi, cu mici componente electrice, radiouri, apoi chiar biciclete. Întâlnirea dintre ambitiosul producator asiatic si unii parteneri americani marca o cotitura majora: Panasonic intra in lumea televiziunii. Si peste ocean, si in Europa. Restul este istorie, ar spune unii. Dar aceasta firma aproape centenara pare ca abia „si-a suflecat manecile” pentru intalnirea cu tehnologia viitorului, numai buna de adus in livingul fiecaruia. O demonstreaza fascinantul televizor LED Curbat Smart 3D Panasonic TX-55CR730E, 139 cm, cu imaginea lui uluitoare. Daca televizoarele ultramoderne sunt si acum subtiri, acesta este parca si mai subtire. Daca erau elegante si perfect adaptabile spatiului si pana acum, acesta este si mai impunator si mai bine conectat. Este ca si cand nu s-ar putea mai mult, mai spectaculos, mai performant. Ce se vede pe ecranul mare, generos, este de domeniul perfectiunii, tot ce s-a inventat mai bun pana acum. Remarcabil este, in acest context, contrastul ridicat si gradarea, care pot face imaginile stralucitoare si vii, in cele mai vibrante culori pe care le-ai vazut vreodata. Experienta este fascinanta, gratie designului curbat. Nu exista nici cel mai fin detaliu care sa nu fie redat la perfectie, inalta tehnologie asigurand un impact maxim vizualizarii. Afisarea este fabuloasa, culorile sunt in nuante incredibile. Per ansamblu, daca iti doresti un televizor care este un show prin el insusi, aceasta este alegerea. Si se numeste Panasonic.

Vezi toate detaliile tehnice si mai multe fotografii

Ecran regesc

Pe un asemenea ecran este si pacat sa nu pui emisiuni preferate, concerte iubite, jocurile pline de adrenalina care te fac sa te simti un invingator, pozele care te emotioneaza. Este usor de imaginat ca le vei vedea in conditii exceptionale, in toata plenitudinea, fara compromis al calitatii imaginii. Continutul stocat pe un stick de memorie USB poate fi redat cu usurinta pe ecranul de dimensiuni mari al televizorului. Cu Essential Apps ai acces facil si instantaneu la o gama de aplicatii dedicate direct pe televizor. In conditiile acestui ecran somptuos, regesc, cu efect complet al rezolutiei 4K Ultra HD. Nu trebuie decat sa conectezi diverse dispozitive sau cele mai recente console de jocuri, prin HDMI 2.0, la terminalul dedicat al televizorului LED Curbat Smart 3D Panasonic TX-55CR730E, 139 cm si totul va fi acolo, stralucind. Si nu doar stralucind, ci si sunand incredibil, pentru ca producatorul este un maestru al redarii de calitate, pentru care nu s-a inventat cuvantul rabat.

Intr-adevar, se poate spune ca televizorul LED Curbat Smart 3D Panasonic TX-55CR730E, 139 cm este un gigant care iti poate „anula” livingul daca acesta nu este suficient de spatios. Dar ce este un living daca nu locul acela in care stai pe canapea alaturi de cei dragi, cu popcorn si bucurie, in fata unui ecran care sa te bucure sau sa te emotioneze? Cand acest ecran este al acestui televizor, livingul deja devine scena unei povesti in care totul arata minunat si se termina cu bine.

9.8 Total Score
Este clar moda televizoarelor cu ecran curbat

Daca urmaresti sa-ti achizitionezi un televizor cu ecran curbat si diagonala mare, de ce sa nu-l iei pe unul dintre cele mai bune? Panasonic TX-55CR730E este un televizor smart deosebit, 3D, diagonala de 139 cm si rezolutie 4K, la un pret competitiv. Noua ne-a placut mult.

Design
9.8
Tehnologie
9.9
Pret
9.7