Pana la 56% reducere la electrocasnice, chiuvete si baterii Pyramis!

Brandul Pyramis este unul de care sunt sigur ca v-ati lovit si voi mai ales atunci cand ati fost nevoiti sa renovati o baie sau o bucatarie, sau macar atunci cand ati facut o prospectiune serioasa asupra alternativelor optime la electrocasnice, chiuvete sau baterii de care ati avut nevoie. Pyramis este o companie multinationala greceasca, axata pe producerea de solutii integrate pentru bucatarie si baie. Au mare vechime pe piata, sediul central din Thessaloniki datand din 1959. Sunt renumiti pentru calitatea produselor, asa ca recomandarea de astazi o facem cu mare incredere, mai ales ca reducerile sunt cu adevarat promitatoare.

Mai jos gasesti o lista cu categoriile care ne ofera mari reduceri, iti va fi mai usor astfel sa ajungi exact la ce te intereseaza. Trebuie sa mai stii ca promotia este limitata in timp, asa ca daca gasesti ceva ce-ti trebuie, ar trebui sa te si gandesti sa comanzi.

Noi am testat si recomandat un produs de top de la Pyramis, este vorba de combina frigorifica incorporabila Elegant CO-BI34N – review-ul acestui produs poate fi citit aici.