Pana la 40% reducere la televizoare smart

O excelenta promotie la televizoare smart vine sa completeze fericit finalul Campionatului European de Fotbal. Daca vrei un nou televizor il poti avea in cateva zile, asa ca te vei putea bucura de o noua experienta vizuala atunci cand va avea loc finala Campionatului European. Este doar un motiv in plus, pana la urma achizitionarea unui nou televizor inseamna mult mai mult de atat.

Vezi aici toate ofertele eMAG

Interesant este ca in promotie gasim televizoare smart de la mai multe branduri, asa ca-ti va fi mai usor sa alegi, orientandu-te si dupa modelul preferat, dar si dupa ofertele celelorlalti producatori. Reducerile, cum spuneam si in titlu, ajung in unele cazuri si pana la 40%, cifre remarcabile pentru promotiile la televizoare smart.

In promotie gasim televizoare si pentru cei cu bugete mai serioase, dar si pentru cei care alearga dupa chilipiruri. Daca nu tii neaparat la o marca iti poti cumpara, de pilda, un televizor smart Horizon, de 140 cm, cu 800 de lei reducere.

Bineinteles, televizoarele de top de la Sony, Philips, Samsung sau LG au si ele reduceri foarte bune. In plus, multe dintre modelele din promotie sunt insotite de produse cadou, ba chiar si de carduri cadou cu reduceri foarte bune.

Profita de ocazie si cumpara-ti akoom televizorul la care te tot gandesti de ceva vreme.

Nu rata nici review-urile noastre la cele mai bune televizoare:

Sorry. No posts in this category yet