Pana la 30% reducere la electrocasnice Hotpoint

electrocasnice HotpointVeste buna la inceput de an. Remarcabilele electrocasnice Hotpoint sunt vedetele eMAG in aceasta saptamana. Pana pe 9 ianuarie 2017, produsele electrocasnice Hotpoint au reduceri de pana la 30% (o reducere foarte buna la produsele acestui celebru brand).

In campanie gasim cam tot ce avem nevoie in casa in materie de electrocasnice, de la masini de spalat rufe, frigidere, masini de spalat vase, aragazuri, incorporabile, dar si aparate de climatizare.

Vezi aici toate produsele din promotie

Multe dintre produsele din promotie sunt bestsellere ale anului trecut, au comentarii si recenzii foarte bune, opinii care intaresc faptul ca Hotpoint este unul dintre cei mai buni producatori de produse electrocasnice din lume.

Eram obisnuiti cu ideea ca produsele Hotpoint sunt scumpe. Nu este deloc asa, mai ales daca reusim sa facem achizitii in perioada promotiei. Gasiti ce aveti nevoie la preturi foarte bune, aveti ocazia unor achizitii de produse premium le preturi care rivalizeaza cu branduri nu la fel de cunoscute.

Si pentru a va face o idee asupra marilor reduceri din promotia Hotpoint, aveti mai jos cateva produse remarcabile ce pot fi cumparate akoom cu reduceri foarte bune:

Toate produsele beneficiaza de cele mai bune conditii de vanzare, posibilitate de garantie extinsa de la eMAG, dar si transport gratuit prin curier.

Cum va spuneam si la inceputul articolului, promotia Hotpoint se incheie pe 9 ianuarie. Destul timp sa va hotarati si sa incepeti anul cu noi electrocasnice de vis. Hotpoint este unul dintre brandurile cele mai populare, cu foarte multe solutii premium pentru bucatarie si restul casei.

Avem si cateva produse carora le-am facut review, le poti urmari in aceasta pagina.