O vara de vacanta – 11 zile de promotii “incendiare”

Vacanta de vara nu doar ca e foarte aproape, dar deja auzim si vedem cu totii cum tot mai multi s-au apucat de pregatirea arsenalului de drum. Si e bine si frumos ca e asa, va dorim tuturor vacanta placuta, calatorii sprancenate si multa odihna.

Si ca sa nu plecati nepregatiti in totalitate si in acest an, astazi va povestim putin de o campanie de reduceri gandita special pentru cei care mai au putin si pleaca in vacanta. Intitulata “O vara in vacanta”, campania ne ofera reduceri incendiare la foarte multe categorii de produse, multe dintre ele utile in rucsacul de vacanta, dar si chestii deosebite pe care sa le lasam acasa, de care sa ne bucuram si dupa vacanta.

Campania se desfasoara in perioada 9 si 19 iunie 2015.

Imi place foarte mult organizarea campaniei, categoriile sunt foarte atent si eficient delimitate, iar reducerile pentru fiecare produs in parte sunt etichetate foarte vizibil, in asa fel incat din doar cateva clickuri sa-ti poti comanda tot ce ai nevoie.

Categoriile campaniei “O vara in vacanta” sunt inspirate din destinatiile de concediu, asa ca si acesta poate fi un reper extrem de util in functie de cum ati ales sa va petreceti zilele/saptamanile de concediu.

Asa ca o sa gasiti categorii precum “Nebun dupa mare”, “Pasionat de munte”, “Turist urban”, “Cu familia”, dar si “Vacanta la tine acasa” – pentru cei care au ales sa-si petreaca concediul mai spre toamna sau care, de ce nu, se simt atat de bine in propria casa incat nu simt nevoia evadarii…

Click aici pentru toate categoriile

Ca sa ne intoarcem putin si la reducerile propuse in campania “O vara in vacanta” subliniez in primul rand tot ce tine de dulcea calatorie spre balaceala. Sunt articole utile si foarte frumoase, toate spre folosul celor care-si pregatesc bagajele pentru plecarea pe litoral, oricare ar fi el. Cel putin pentru copii, dar nu numai pentru ei, o sa gasiti produse faine cu reduceri foarte bune, pe alocuri chiar incendiare, asa cum ni s-a si promis. Bineinteles si celelalte categorii sunt extrem de ofertante, merita sa va faceti putin timp pentru a mai scapa din grijile pregatirilor, dar si pentru a elimina din remuscarile ulterioare. Chiar asa, ce-ai uitat sa-ti iei anul trecut si ai avut mare nevoie in concediu? Eu? Un banal incarcator de telefon pentru masina 🙂