Nokia 530 Lumia, smartphone Dual SIM – Partenerul inteligent

Telefon-mobil-Nokia-530-LumiaNokia 530 Lumia Dual SIM este cel mai accesibil smartphone cu Windows si se adresează utilizatorilor cu buget mai redus. Este un telefon inteligent prin care se comunica usor pe e-mail si aplicatii de socializare, precum si un prieten de nadejde pentru navigarea pe internet. Sistemul de operare Windows Phone 8.1 al telefonului mobil Nokia 530 Lumia, Dual SIM este dotat cu numeroase caracteristici noi. Action Center se deschide printr-o singura atingere si setarile rapide se gasesc intr-un singur loc. Tastatura Word Flow asigura cea mai buna experienta de utilizare Windows Phone de pe piata.

Vezi pretul cu reducere

Nokia 530 Lumia – uzina de aplicatii

Este binecunoscut faptul ca telefoanele mobile din gama Nokia Lumia sunt caracterizate de un design elegant si unitar. Telefonul mobil Nokia 530 Lumia, Dual SIM nu face exceptie de la regulă, avand o grosime de circa 11 mm, care ii confera robustete. Compact si confortabil la utilizare, telefonul mobil Nokia 530 Lumia, Dual SIM poate fi tinut cu usurintă în mână sau în buzunar. Telefonul mobil Nokia 530 Lumia are toate aplicatiile de care este nevoie pentru o experienta multimedia completa: Shazam, Office, Vine, Facebook si Instagram Beta. Asadar, conectarea este la inaltime. Memoria este confortabila si poate fi extinsa, ceea ce este un alt plus pentru telefonul mobil Nokia 530 Lumia Dual SIM, intrucat acest aspect nu afecteaza performanta dispozitivului. In plus, il poti alege din mai multe variante de culoare – vezi aici modelele care se gasesc in Romania.

Mai rapid, mai confortabil

Telefon-mobil-Nokia-530-Lumia-backAi de lucru? Telefonul mobil Nokia 530 Lumia Dual SIM este dotat cu Microsoft Office, pentru a putea lucra in cele mai bune conditii oriunde te-ai afla. Experienta de lucru este una foarte apropiata de cea întâlnită pe smartphone-urile de top, ceea ce reprezintă un mare avantaj. Esti in calatorie si ai nevoie de orientare rapida? Telefonul mobil Nokia 530 Lumia Dual SIM este dotat cu aplicatia Maps, prin care gasesti cel mai bun traseu. Ai de surprins instantanee? Nokia 530 Lumia mizează pe o cameră foto cu senzor de 5 MP, ceea ce înseamnă imagini clare, de calitate excelenta. Vrei sa asculti muzica? Această experientă este întregită de calitatea difuzorului, care asigură un sunet clar si puternic, cu o redare fidelă a unei game variate de genuri muzicale.

Vezi mai multe fotografii si toate datele tehnice

Excelenta platforma hardware

Cu marginile sale rotunjite, telefonul mobil Nokia 530 Lumia Dual SIM are un ecran generos de 4 inch care ascunde vigoare si performanta gratie echiparii cu o excelenta platforma hardware: Snapdragon 200, chipsetul de bază din gama Qualcomm, dotat cu procesor quad-core de 1.2 GHz. Asadar, valoare tehnica fara compromis, ultima versiune a sistemului Windows Phone si cele mai bune si mai noi aplicatii. Indiferent daca este vorba de mesagerie, socializare sau jocuri, telefonul mobil Nokia 530 Lumia Dual SIM inseamna lucru eficient, relaxare deplina sau distractie dinamica la purtator.

Vezi aici si review-ul nostru la telefoanele Yezz

9.4 Total Score
Nokia 530 Lumia, pentru fanii Windows phone

Nokia 530 Lumia este o alegere foarte buna pentru cei care vor o experienta pe un device Windows phone, dar pe care sa nu plateasca foarte bun. Este cea mai buna alegere in ce priveste raportul calitate/pret. Reducerea de akoom il face tot mai greu de refuzat.

Tehnologie
9.4
Design
9.2
Pret
9.7