Multifunctional Lexmark MX310dn – Atletul redarii grafice

Multifunctional-Lexmark-MX310dnO imprimanta Lexmark este intotdeauna un campion pe biroul tau. Acasa sau la seviciu, aceleasi calitati de top stau la dispozitia celor care au de redat in cele mai bune conditii orice document.

Gata de start

Multifunctionalul Lexmark MX310dn pentru retea, dotat cu posibilitatea de imprimare fata-verso, dispune de o memorie standard de pana la 256 MB si are viteze de imprimare, copiere si scanare de pana la 33 ppm. Aceste calitati fac din imprimanta o campioana a eficientei. Indiferent ca esti la birou si ai nevoie urgent de o prezentare a unui document in fata unor clienti dintre cei mai pretentiosi sau ai nevoie sa imprimi o carte pentru o corectura solida, multifunctional Lexmark MX310dn este mereu acolo, gata sa-si indeplineasca sarcinile in cele mai bune conditii.

Cumpara akoom la cel mai bun pret

Frumoasa, eleganta, robusta si purtand marca unuia dintre cei mai prestigiosi producatori, aceasta imprimanta este un atlet. Proceseaza cu cea mai mare rapiditate, economisindu-ti pretiosul timp si eliminand orice efort inutil. Imbunatateste-ti deci vitezele de imprimare, de scanare si de copiere cu ajutorul memoriei de 256 MB si a unui procesor Dual-Core de 800 MHz. Aceasta este „inima” de mare putere a multifunctionalei Lexmark MX310dn, care garanteaza cea mai buna utilizare pe termen lung. Proiectata pentru sarcini dintre cele mai dificile, aceasta imprimanta le face sa para o joaca de copii.

Satisfactie deplina

Poti imprima usor 6.000 de pagini pe luna, dar asta nu inseamna ca imprimanta Lexmark MX310dn are nevoie de un plus de intretinere sau de o manipulare complicata. Dimpotriva, manevrarea este remarcabil de usoara, iar satisfactia pe care o vei avea odata imprimarea realizata va fi deplina. Imprimanta actioneaza fluid si fara gres, asigurand capacitate maxima de alimentare de pana la 850 de coli si de un cartus de toner de mare capacitate. Asta inseamna, pe langa amintita economie de timp si energie, si una de bani, intrucat nu va mai fi necesar sa adaugi hartie sau sa inlocuiesti cartusele la fel de des.

Multifunctional Lexmark MX310dn imprima cu o viteza ametitoare pana la 33 de pagini pe minut si imprima sau copiaza prima pagina in numai 6,5 secunde. In tumultul fiecarei activitati de zi cu zi, asta inseamna pe scurt eficienta muncii. In plus, imprimanta are o grafica si o rezolutie de exceptie, la cele mai inalte standarde, de pana la 1.200×1.200 dpi. In aceste conditii, imaginile si graficele raman extrem de clare, de o calitate ireprosabila. De asemenea, tonerul Lexmark Unison asigura o calitate constanta a rezultatului final, astfel incat pui pur si simplu imprimanta Lexmark MX310dn pe birou si ii dai drumul, fara sa-ti mai bati capul ca va trebui s-o veghezi sa nu schimbe felul in care imprima dupa doua zile.

Vezi aici toate specificatiile tehnice

Multifunctional Lexmark MX310dn este partenerul tau de incredere si de cursa lunga pentru a-ti pune in valoare munca la cele mai inalte cote si cu cea mai mare viteza. Merita cumparata „akoom”!

9.5 Total Score
Lexmark MX310dn, multifunctionala perfecta

Ai o activitate aglomerata la birou si nu vrei sa stai la coada cand dai un print. Convinge conducerea sa achiztioneze aceasta multifunctionala de la Lexmark si o sa ne multumesti... 🙂

Design
9.4
Tehnologie
9.8
Pret
9.2