Multifunctional laser monocrom Samsung Xpress M2675F – Forma si fondul viziunii

Multifunctional-laser-monocrom-Samsung-Xpress-M2675FImprimanta laser monocrom Samsung Xpress M2675F este, neindoielnic, un performer. Se observa asta de la prima vedere – stil, eleganta, robustete si, odata pornita, capacitatea de a indeplini in cea mai mare viteza si la standarde de excelenta orice sarcina, oricat de complicata.

Vezi aici pretul cu reducere

Viteza „supersonica”

Destinata cunoscatorilor cu pretentii care au in fisa postului proiecte complexe care cer executie impecabila, multifunctional laser monocrom Samsung Xpress M2675F se prezinta ca asistentul perfect, gata oricand sa dea forma si fond viziunii grafice a profesionistilor. Compacta, energica, eficienta, aceasta imprimanta, odata instalata si pornita, este prietenul cel mai bun al celor mai ocupati dintre noi. In primul rand, imprima rapid, pana la 26 de pagini pe minut, pentru ca are in dotare un procesor de forta – 600 MHz, cu nucleu Cortex-A5 – si o memorie consistenta, de 128 MB. Asadar, in momentul in care trece la fapte, multifunctional laser monocrom Samsung Xpress te va ului cu viteza de reactie, cu mai mult de un sfert peste ce stiai de la alte imprimante din aceeasi clasa. Iar daca esti mai rapid, mai eficient si mai productiv, in final toate acestea inseamna avansare si salariu mai mare. Prin deductie logica si efecte concrete, rezulta ca achizitionarea imprimantei Samsung este un plus.

Grafica impecabila

Realizarea unor printuri remarcabile nu mai este un lux. Cu multifunctional laser monocrom Samsung Xpress, imprimarile impresionante, de calitate profesionala, sunt la indemana oricui. Claritatea si precizia acestora se datoreaza rezolutiei efective de 4800×600 dpi si tehnologiei Rendering Engine for Clean Page, iar rezultatul este vizibil imediat: imagini mai detaliate, mai fluide, text mai clar. Pe scurt, punerea perfecta in valoare a muncii care ti-a luat atat timp si care trebuie prezentata in cele mai bune conditii pentru a avea efectul scontat. Imprimanta Samsung Xpress M2675F este neasteptat de puternica date fiind dimensiunile ei compacte, obisnuind utilizatorul cu un standard dintre cele mai inalte in redarea grafica.

Copiere exceptionala

De la o stire de presa pana la o teza de doctorat complexa, cu grafice si inserturi, si de la o carte cu note de subsol pana la macheta unei reviste cu imagini inserate in document, nimic nu pare imposibil pentru performerul redarii grafice care este multifunctional laser monocrom Samsung Xpress. Totul se va vedea in cele mai bune conditii si nu vei mai avea nicio emotie in fata celor care trebuie sa-ti evalueze munca. Claritatea, fluiditatea, detaliile conturate si asezarea perfecta in pagina vor fi atu-urile care iti vor evidentia munca gratie interventiei unei imprimante care nu stie sa copieze si sa redea decat la parametri maximi.

Cauti o imprimanta laser? Vezi aici promotiile de astazi!

Robustete si fiabilitate

Imprimanta Samsung Xpress M2675F este de asemeni capabila sa utilizeze o gama larga de suporturi, de pana la 220 de grame pe metru patrat, inclusiv etichete, fise, plicuri si folii transparente pentru retroproiector. Ai de trimis invitatii elegante pentru un eveniment exclusivist? Foloseste cu incredere multifunctional laser monocrom Samsung Xpress pentru a da viata ideii tale de personalizare. Nu trebuie apoi decat sa selectezi tipul de hartie necesar de pe tava multifunctionala si sa dai frau liber imaginatiei.

Cumpara akoom la cel mai bun pret

Economie si performanta

Cu Easy Eco Driver, imprimanta Samsung Xpress M2675F face economii de pana la 20% la toner si hartie, reducand totodata consumul de energie. Dispozitivul este atat de inteligent si de adaptabil incat elimina elementele de pe pagina care utilizeaza cantitati mari de toner sau deschide culoarea textului pentru a fi necesar mai putin toner. Simulatorul Eco va afisa procentajul estimat de reducere pentru dioxid de carbon, electricitate si hartie, astfel incat sa constati singur diferenta. Cu sistemul separat de alimentare cu toner de la Samsung, cartusul de toner si unitatea imagistica sunt furnizate separat, astfel incat sa nu mai fie nevoie sa cumperi decat cartusul de toner cand se goleste. In plus, ai totul sub control, cu Easy Printer Manager, si poti urmari setarile imprimantei, starea dispozitivului, comenzile de consumabile si faxurile, toate prin intermediul unui singur software.

Confortul in utilizare, asigurat de butonul de imprimare a ecranului printr-o singura atingere, completeaza tot acest set de calitati cu care multifunctional laser monocrom Samsung Xpress vine in intampinarea profesionistilor cu pretentii, la un pret irezistibil.

Multifunctional laser monocrom Samsung Xpress M2675F – Forma si fondul viziunii
Imprimante recomandate de editorii akoom

De voie, de nevoie, trebuie sa fim atenti si la imprimante. Avem nevoie de ele, oricat de mult ne place comunicarea electronica si oricat incercam sa stocam cat mai putine hartii tiparite. In lista de mai jos gasesti review-uri la imprimante care ne-au convins.

9.6 Total Score
O imprimanta laser de exceptie

Samsung Xpress M2675F este o imprimanta cu adevarat productiva si economica. Daca ai un volum mare de printuri, te poti baza pe aceasta imprimanta. In plus, faptul ca si poate copia si scana este un mare atu, ai, astfel, un birou intreg intr-un singur obiect. Care arata si bine, mai costa si putin...

Design
9.4
Tehnologie
9.5
Pret
9.8