Multifunctional laser Canon MF3010 – Demonstratie de forta grafica

Multifunctional-laser-CANON-MF3010In oricare birou al unei companii care se respecta vei gasi o imprimanta. Felul in care arata si ceea ce poate spun, pana la urma, totul despre standardele firmei, asa cum ceasul de la mana unui barbat este o declaratie de personalitate. Ce alta alegere mai buna ai putea face decat imprimanta laser Canon MF3010, care vine de la un brand maestru in produse de cea mai inalta calitate?

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Aparatul care face diferenta

Orice document de pe computer, oricat de lung si de complex, poate fi imprimat „cu viteza luminii” la Multifunctional laser Canon MF3010. Este in primul rand o imprimanta eleganta, compacta, minimalista, inteligenta si care nu va da gres la niciuna dintre sarcini. Integral negru, subtire, aparatul pe care tocmai l-ai achizitionat va face diferenta la serviciu. Copiile pe care le realizeaza sunt impecabile, indeplinind orice exigenta. Indiferent ca ai un birou mic sau larg, aceasta imprimanta este atat de versatila incat „va da bine” si va face treaba excelenta oriunde s-ar gasi.

Multifunctionala laser Canon MF3010 are asadar un design de exceptie, in spatele caruia stau caracteristici tehnice care o vor face un element de nelipsit in activitatea ta zilnica de birou: are un afisaj vertical usor de utilizat, un timp de imprimare a primei pagini de 7,8 secunde, gratie tehnologiei Quick First-Print, precum si un consum de energie foarte redus.

Munca la inalte standarde

Multifunctional laser Canon MF3010 este mai mult decat o singura unitate compacta care include o imprimanta monocrom, un scaner si un copiator de inalta calitate. Este si prietenul tau de lucru eficient de acasa. In fond, cati dintre noi nu lucreaza online? Asadar, acesta este raspunsul pentru o activitate eficienta, la inalte standarde. Poti opera laser Canon MF3010 stand confortabil pe scaun, gratie afisajului simplu amintit, lucru care este foarte important pentru cei care au un volum mare de lucru. Imprimatele laser sunt de cea mai inalta calitate profesionala, cu rezolutie de imprimare imbunatatita, de pana la 1200×600 dpi. Aceasta afiseaza detalii precise si produce text clar si grafica fina.

Cumpara akoom la cel mai bun pret

Ca urmare, odata montata pe biroul personal imprimanta laser Canon MF3010, nu mai trebuie decat sa muncesti cu spor si sa te folosesti apoi de calitatile de exceptie ale acestei multifunctionale pentru a-ti impresiona partenerii cu calitatea muncii tale, care va fi perfect pusa in valoare de o imprimanta performanta si extrem de confortabila la utilizare. De altfel, din aceste calitati deriva si alte mari insusiri ale acestei imprimante: te scuteste de a pierde timp pretios (prin reactia rapida), de a depune efort (prin eficienta ei remarcabila), de a cheltui inutil bani, prin faptul ca este un aparat economicos, care consuma resursele cu maxima „atentie”, de la toner la energie electrica.

9.5 Total Score
Multifunctionala de top la un pret mediu

Multifunctionala laser CANON MF3010 se remarca atat prin designul sau "cuminte", dar si, mai ales, prin capacitatile tehnice cu care a fost inzestrata. Asa cum ii spune si numele, Canon aduce multitaskingul intr-un singur loc, la un pret foarte bun. Excelenta si pentru birou, dar si pentru acasa, mai ales ca salveaza mult spatiu.

Tehnologie
9.3
Design
9.5
Pret
9.8