Microsoft Sculpt Mobile, un mouse perfect pentru cei care calatoresc mult

Mouse-Optic-Microsoft-Sculpt-Mobile-albastruCumpararea unui produs de la Microsoft nu poate sa insemne decat calitate, dar un alt mare avantaj al acestora este si acela ca nu toate electronicele si accesoriile produse de gigantul american sunt si foarte scumpe. Dimpotriva, se gasesc si alternative ieftine, asa cum este si cazul mouse-ului Microsoft Sculpt Mobile, care beneficiaza cu sigurata de unul dintre cele mai bune raporturi calitate pret de pe piata.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Un mouse mic, potrivit pentru calatorii

Microsoft este unul dintre liderii in domeniu, iar oferta lor de produse propune variante pentru orice utilizare. Modelul de fata, fiind si unul wireless, este una dintre cele mai potrivite alegeri atunci cand proprietarul doreste sa plece intr-o calatorie. Nu doar ca sistemul wireless este foarte util din acest punct de vedere, dar mouse-ul are dimensiuni foarte reduse si incape fara probleme intr-o geanta de laptop fara ca macar sa iti dai seama ca este acolo. Toate acestea conduc la o portabilitate ridicata, iar sistemul BlueTrack il face cu atat mai bun.

Mouse-Optic-Microsoft-Sculpt-Mobile-rosuAceasta tehnologie utilizeaza un senzor cu lumina albastra si, din aceasta cauza, mouse-ul poate fi folosit pe orice suprafata, fara a exista inconveniente sau dificultati in miscare. Si, nu in ultimul rand, Microsoft Sculpt Mobile poate fi folosit la fel de bine cu ambele maini (datorita designului si a configuratiei butoanelor), fiind foarte bun si pentru persoanele stangace.

Cel mai util pentru sistemul de operare Windows

Fiind un produs de la Microsoft, era oarecum normal ca mouse-ul sa fie utilizat in special pe sistemele de operare Windows. Aceasta caracteristica este evidenta si datorita existentei unui buton de start care, in cazul utilizarii Windows 8, te duce doar cu un singur click in meniul de start si te ajuta sa navighezi printre diferitele optiuni.

Mouse-Optic-Microsoft-Sculpt-Mobile-rozPe langa acest buton, mouse-ul are o configuratie destul de clasica, cu alte trei butoane. Sunt prezente butoanele obisnuite, pentru click dreapta/stanga, si rotita care are o actiune in patru directii, pentru utilizare cat mai precisa cu ambele maini, dar si pentru a se putea naviga cu ea in meniurile orizontale specifice Windows 8.

Singurul aspect negativ ale acestui mouse poate fi modul de instalare. Pentru a putea fi utilizat, trebuie sa se downloadeze un soft de pe site-ul celor de la Microsoft. Acest lucru este insa foarte usor si dureaza extrem de putin, instalarea fiind si ea la fel de facila. Cu alte cuvinte, nu va dura mult timp pana veti putea utiliza acest mouse.

Vezi aici toate culorile disponibile

Un alt aspect pozitiv este paleta de culori in care poate fi comandat mouse-ul. Daca la alte modele se gaseste doar clasicul negru, Microsoft Sculpt Mobile poate fi cumparat si rosu sau chiar roz, putand fi potrivit si pentru domni, dar si pentru doamne sau domnisoare.

Asadar, in ciuda necesitatii instalarii un soft, mouse-ul Microsoft Sculpt Mobile wireless este un produs foarte bun de la unul dintre liderii din domeniu. Este ergonomic si perfect functionabil, mai ales atunci cand este utilizat impreuna cu ultimul sistem de operare de la Microsoft; mai mult decat atat, functioneaza pe orice suprafata si presupune un raport calitate pret excelent.

9.5 Total Score
Microsoft Sculpt Mobile, un mouse wireless excelent

Gama Microsoft Sculpt Mobile ne ofera un mouse excelent pentru cei care si calatoresc mult. Micut si foarte activ, mouse-ul se distinge prin eleganta si o foarte buna functionare pe orice suprafata. Vine la un pret foarte bun si in 4 culori: negru, albastru, rosu si roz. Merita!

Tehnologie
9.5
Design
9.4
Pret
9.6