Mouse Logitech M325 – un mouse pentru cunoscatori

Mouse-Logitech-M325-WirelessNu o data ne-am incalcit in interminabilele cabluri ale tastaturii sau ale mouse-ului, nu o data acestea s-au agatat de anumite obiecte, incurcandu-ne exact atunci cand aveam mai multa nevoie de finete in miscari. De cate ori nu ati simtit nevoia de a va departa de monitor pentru a privi din confortul fotoliului unul dintre filmele preferate si a trebuit sa va deplasati pana la birou pentru a mai modifica volumul sau pentru a vedea ce mesaje ati mai primit intre timp? Logitech vine in ajutorul dumneavoastra cu un model wireless de exceptie si anume Logitech M325.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Un mouse simplu, dar elegant

Designul acestui model este simplu si ergonomic, permitand o utilizare de lunga durata fara sa provoace obosirea mainii. Lateralele sunt cauciucate pentru o priza mai buna, iar textura cauciucului creeaza o senzatie placuta la atingere. Datorita formei si materialului din care este construit, poate fi folosit in campaniile prelungite de gaming fara a-ti fi teama ca vei obosi de la prea multa actiune.

Mouse-ul Logitech M325 este disponibil intr-o combinatie de gri cu negru, culori care se asorteaza in general cu orice alt obiect de pe birou. Totodata, nu scoate in evidenta eventualele urme de transpiratie sau mizerie adunata in timp.

Logitech lanseaza tehnologia de unificare

Mouse-Logitech-M325-Wireless1Receiver-ul care face legatura de tip wireless intre device si computer este de mici dimensiuni, astfel incat poate fi lasat in permanenta cuplat la calculator, fara a deranja nici macar in timpul transportului laptopului. Acesta se conecteaza la un port USB. Un avantaj oferit de cei de la Logitech este ca puteti conecta si alte device-uri ale aceluiasi brand prin intermediul aceluiasi receiver.

Legatura wireless intre device si receiver se realizeaza la o frecventa de 2.4 GHz, astfel incat mouse-ul poate fi folosit de la distante mari fara a intampina probleme de tipul intarzierilor sau intreruperilor. Mai mult de atat, pierderile de semnal datorate interferentelor sunt aproape nule.

Viata lunga fara cheltuieli

Mouse-ul foloseste o singura baterie care, datorita consumului optimizat al dispozitivului, are o durata de viata de pana la un an si jumatate. Sunt disponibile 3 butoane, dintre care unul este sub forma unei rotite. Rolul principal al acesteia este de scroll, datorita tehnologiei Micro-precise scrolling navigarea pe internet sau printre paginile documentelor fiind lejera si confortabila.

Vezi mai multe detalii si pret

Senzorul mouse-ului este optic, fiind extrem de precis datorita rezolutiei de 1000 dpi. Poate fi folosit cu succes in orice joc sau aplicatie grafica, oferind o experienta placuta.

Desi pretul la care este disponibil Logitech M325 este putin peste media pietei, designul placut, tehnologia performanta de scrolling, durata de viata lunga a bateriei datorita consumului redus de curent al dispozitivului si, nu in ultimul rand, sensibilitatea deosebita la miscare sunt calitati care isi justifica pretul la care poate fi gasit in magazinele de profil. Daca la toate aceste calitati mai adaugati si faptul ca face parte din categoria celor mai vandute mouse-uri de la eMAG, e clar ca acest model este o optiune de luat in seama atunci cand va trebui sa inlocuiti vechiul soricel.

9.1 Total Score
Un mouse wireless performant

Logitech M325 este un mouse wireless performant, putin peste media pietei ca si pret, dar cu un design placut si o durata de viata lunga a bateriei.

Tehnologie
9.2
Design
9.3
Pret
8.7