Moto 360, noile smartwatch-uri de la Motorola

De curand, Motorola a lansat o noua gama de smartwatch, Moto 360. Din ce in ce mai mult auzim si salutam aparitia a noi si noi device-uri smartwatch, facute sa ne ajute in comunicare, dar sa ne si puncteze personalitatea si imaginea pe care ne-o dorim. Deunazi tot internetul vorbea de noul Vector watch, insa nu stiu daca ati fost pe faza cu noile lansari de la Motorola. Moto 360 arata extraordinar si fiind un model la a doua generatie, vine si cu multe imbunatatiri atat estetice, dar si tehnice.

Vezi aici toate modelele Moto 360

Despre calitatea fizica a acestui smartwatch amintim doar in treacat, ceasurile Motorola fiind deja consacrate ca obiecte de o calitatea desavarsita. Asa ca, Moto 360, a doua generatie, are o carcasa facuta din otel inoxidabil si vine in trei variante cromatice: auriu, argintiu sau negru. Incheieturile au diferite dimensiuni, astfel si curele ceasului ar trebui sa aibe diferite dimensiuni.  Barbatii pot alege din doua dimensiuni 46 mm sau 42 mm pentru un look elegant, pentru femei cele de 42 mm sunt  concepute special pentru incheieturi mici.

motorola-watch-mic

Am ales trei exemple din gama de smartwatch Moto 360, pentru a ilustra diversitatea ce ne este propusa de aceasta noua generatie de ceasuri inteligente de la Motorola. Detalii despre fiecare ceas in parte puteti gasi aici.

Conectarea se face prin wifi, iar telefonul iti va afisa intr-un mod „prietenesc” toate notificarile pe care ti le doresti. Cu Moto 360 ai tot ce-ti poti dori de la un smartwatch premium: notificari neintruzive, conectare wifi, Moto Body (personal trainer), muzica de calitate etc. Moto 360 este pregatit si functioneaza ireprosabil in ambele mari sisteme de operare IOS si Android.

Momentan exista 6 modele Moto 360 din care puteti alege, stocurile sunt limitate, cu siguranta insa gama va fi improspatata curand.