Monitor LED Philips 21.5″ – Experienta vizuala greu de depasit

Cat de important este monitorul in viata utilizatorilor de computer stiu foarte bine si cei care lucreaza zi-lumina la calculator, si cei carora le plac jocurile video, si copiilor, si purtatorilor de ochelari de vedere. Marii producatori se intrec in a oferi solutii pentru toti acestia, dar putini se pot masura cu produsele Philips si cu tot ceea ce inglobeaza ele de peste o suta de ani, in tot ceea ce numim tehnologia pentru acasa, de la primul bec pana la monitorul LED Philips de 21.5″.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Eficienta simplitatii

Fin, elegant si cu o manevrabilitate de exceptie, monitorul LED Philips 21.5″ este o achizitie de zile mari. Performanta afisajului este certa, vizibila, iar reglarea acesteia este foarte usoara cu ajutorul SmartControl Lite, software-ul de control al monitorului, inovator, de generatie urmatoare, cu interfata grafica bazata pe pictograme 3D. Acesta iti permite sa reglezi fin majoritatea parametrilor monitorului, cum ar fi culoarea, luminozitatea, calibrarea ecranului, multi-media, gestionarea ID etc. cu ajutorul mouse-ului. Nimic mai simplu pentru a beneficia de toate calitatile unui monitor exceptional in care este incorporata tehnologie de ultima ora, pentru a-ti facilita o experienta vizuala greu de depasit.

Calitati maxime de redare

Monitor-LED-Philips-leftInteligent si sensibil la nevoile utilizatorului, monitorul LED Philips 21.5″ se remarca, totodata, prin tehnologia Philips care analizeaza continutul pe care il afisezi, cu SmartControl. Astfel, aceasta regleaza automat culorile si controleaza intensitatea luminii de fundal, ceea ce genereaza imbunatatirea dinamica a contrastului. Ca urmare, cu monitorul LED Philips 21.5″ ai calitatile maxime de redare, cele mai bune imagini digitale, clipuri video sau jocuri in care sunt afisate nuante intunecate fiind la indemana ta in conditii de exceptie. Aceasta experienta excelenta de vizionare este completata de

afisajul16:9 Full HD al acestui ecran LCD, care are o rezolutie panoramica de 1920x1080p, cea mai ridicata rezolutie care poate fi obtinuta din surse HD existenta in prezent. Rezulta o calitate ireprosabila a imaginii.

Cumpara akoom la un pret foarte bun

Compatibil cu tehnologia viitorului

Alte varfuri tehnologice prezente in garnitura monitorului LED Philips 21.5″ sunt calitatile ecranului, care este este compatibil cu tehnologia viitorului prin acceptarea unui semnal 1080p din orice sursa, inclusiv din cele mai noi console de jocuri. Procesarea semnalului este asadar mult imbunatatita, pentru a accepta o calitate a semnalului si o rezolutie mult mai ridicata. Imaginile rezultate in urma scanarii progresive sunt impecabile, cu luminozitate mare si contrast optim. Ai de scris un document? Eficientul monitor LED Philips 21.5″ iti sta la dispozitie pentru a te sprijini cu cea mai inalta tehnologie. Ai de jucat un joc? Acelaşi monitor LED Philips 21.5″ te va ajuta sa fii in centrul actiunii, un invingator capabil sa detecteze si cele mai mici detalii. Ai de analizat imagini pentru un proiect? Tot monitorul LED Philips 21.5″ este cel care se va dovedi suficient de capabil sa te ghideze spre alegerea ideala a celor mai bune imagini pentru o prezentare memorabila. Vrei sa-ti treci in revista pozele cu cei dragi? Aseaza-te in fata monitorului LED Philips 21.5″ şi zâmbetele lor strălucitoare îti vor aparea in toata splendoarea. Ai nevoie de un monitor remarcabil la un pret rezonabil? Cauta „akoom” monitorul LED Philips 21.5″. Nu poti face o alegere mai buna.

9.2 Total Score
Un monitor excelent si pentru lucru si pentru joaca

Monitorul LED Philips are un mare avantaj prin reglarea usoara a performantei afisajului cu SmartControl Lite. Dar nu doar atat. Are si un pret foarte bun.

Tehnologie
8.9
Design
9.3
Pret
9.5