Monitor LED LG 19M37A-B 18.5″ – Fereastra ideala spre lumea virtuala

Unul dintre cele mai frumoase si mai versatile monitoare prezente pe piata este LED LG 19M37A-B 18.5″. Intrunind calitatile estetice care scot de fiecare data in evident produsele brandului sip e cele tehnice cu care LG a cucerit deja milioane de utilizatori, acest monitor se afla in atat de multe case incat poate fi considerat o victorie a inaltei tehnologii care a reusit sa patrunda aproape in fiecare casa.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Vezi mai bine si mai departe

Monitorul LED LG 19M37A-B 18.5″ este un campion al performantelor tehnice. Proiectat cu cea mai mare grija pentru destinatia sa, redarea in cele mai bune conditii, acest monitor se remarca prin prezenta sistemului Reader Mode, care confera conditii de citire optime, reducand lumina albastra daunatoare ce provine de la iluminarea de fundal cu LED. Ce inseamna acest lucru? Ca poti citi confortabil oricat, ca monitorul va asigura lectura prelungita in conditii optime si fara sa dauneze deloc vederii. Cei care se prezinta mai mereu la medic cu probleme ocular si sunt nevoiti sa plateasca mai mult pentru ochelari „cu protectie” stiu foarte bine cat de important este ca monitorul sa fie „inofensiv”. De aceasta binevenita inovatie se pot bucura, de altfel, redactorii de presa, editorii de carte, arhitectii, agentii de vanzari, scriitorii, graficienii, informaticienii, machetatorii, pe scurt toti aceia care petrec ore nesfarsite in fata computerului si care ajung la oftalmolog. Mai mult, reducand nivelul de palpaire aproape de zero, sistemul Flicker-Safe te ajuta sa protejezi in plus vederea, care nu va mai obosi atat de repede.

Monitor-LED-LG-18.5-inch-leftIata, asadar, ca LG vine in intampinarea tuturor cu monitorul LED LG 19M37A-B 18.5″, o piesa pe cat de confortabila la vizualizare pe atat de nevatamatoare din perspectiva efectelor asupra sanatatii.

In fiecare zi, pe termen lung

Vestile bune de la producator referitoare la inalta tehnologie incorporata in monitorul LED LG 19M37A-B 18.5″ continua cu caracteristica Color Wizard, care le permite persoanelor care au probleme la identificarea culorilor sa distinga anumite game care in mod normal le-ar crea probleme, prin algoritmul de revizuire a culorilor. Ce genereaza acest lucru? O placere mai mare pentru mai multi atunci cand monitorul este folosit pentru filme sau jocuri. Pe langa faptul ca experienta de vizualizare este semnificativ imbunatatita, monitorul este usor de utilizat, de reglat, se aseaza perfect in orice spatiu si porneste la lucru sau la distractie imediat. Pe langa toate aceste calitati estetice si tehnice, monitorul LED LG 18.5″ permite ajustarea luminozitatii si are incorporata celebra tehnologie LG Smart Energy Saving, care a fost actualizata, astfel incat monitorul nu doar este foarte economicos, ci si salveaza energie suplimentara.

Cumpara akoom la cel mai bun pret

Piesa remarcabila estetic si functional, care consuma putina energie in conditii de maxima eficienta si de certe performante, monitorul LED LG 19M37A-B 18.5″ mai are o calitate remarcabila: pretul excelent. Faci o foarte buna afacere daca decizi ca acesta este monitorul care va face casa buna cu munca si distractia ta de fiecare zi, pe termen lung.

Monitor LED LG 19M37A-B 18.5″ – Fereastra ideala spre lumea virtuala
Review-urile noastre la monitoare

In lista de mai jos gasesti cateva monitoare care noua ne-au placut, le-am testat si despre care am scris cate ceva. Sunt diagonale si modele diferite, asa ca poti alege excat ce-ti trebuie dupa ce te informezi.

9.5 Total Score
Un monitor LG pentru sanatatea ochilor tai

Desi nu are o diagonala foarte mare, monitorul LED LG 19M37A-B 18.5" prezentat astazi are grija de ochii nostri. Ca si dimensiune este un monitor excelent pentru toti cei care au cate ceva de lucru, merge si la joaca, iar pretul este unul cu adevarat special. Un monitor bun.

Design
9.3
Tehnologie
9.5
Pret
9.6