Monitor LED Asus VX207NE 19.5″ – Claritate si fluiditate

Daca la inceput monitoarele erau folosite doar pentru procesarea datelor de pe computere iar televizoarele strict pentru entertainment, astazi cele doua domenii sunt tot mai intrepatrunse, astfel incat monitoarele au devenit dispozitive de redare tot mai performante. Daca la aceasta se adauga brandul Asus, faimos pentru eficienta produselor sale si rezistenta lor in conditii extreme, avem de-a face cu varfuri ale tehnologiei momentului.

Detaliul care conteaza

Este greu de imaginat un monitor mai mare si mai bun decat LED Asus VX207NE 19.5″. Afisajul cu rezolutie excelenta îti oferă un nivel mai ridicat de detaliu al imaginilor, mult mai mult spatiu pe desktop si imagini semnificativ mai clare decât în cazul altor monitoare. Este o vizibila imbunatatire a contrastului ecranului, care se vadeste mult mai dinamic prin posibilitatea de a ajusta luminozitatea si lumina din spate, pentru a obtine cel mai intunecat negru si cel mai luminos alb. Imaginile sunt astfel redate de monitorul LED Asus 19.5″ in toata plenitudinea lor, ca desprinse din realitate. Tehnologia inalta elimina intreruperile, fenomenul de „rupere” a imaginilor si nuantele intermediare, minimalizând întârzierile la intrarea semnalului si afisare. Rezultatul nu este doar derularea de imagini deosebit de clare, ci si o remarcabila fluiditate si o mare cursivitate a acestora.

Cumpara de aici la cel mai bun pret

Reactie ultrarapida

monitor-asus-VX207NE-leftTimpul de raspuns rapid, de doar 5 ms, al monitorului LED Asus VX207NE 19.5″ elimina umbrele si ofera redare video mai fluida. Prin disparitia artefactelor si neclaritătilor ce pot apărea în cazul imaginilor în miscare, poti reactiona instantaneu la toate evenimentele de pe ecran. Tehnologia de afisare oferă imagini de o calitate superioară, în timp ce unghiurile largi de vizualizare minimalizează distorsiunile si migratia de culoare, astfel încât poti partaja cu usurintă continutul ecranului cu cei din jur.

La randul sau, rata sporita de reîmprospătare ofera cele mai cursive experiente, chiar si în secvente de actiune foarte rapide si intense din punct de vedere al graficii. Tehnologia exclusiva Splendid Video Intelligence optimizeaza performanta si fidelitatea imaginilor prin imbunatatirea culorilor, luminozitatii, contrastului si claritatii. Pot fi selectate sase moduri de presetari (Scenery, Theater, Game, Night View si Standard, sRGB).

Verifica pret si detalii tehnice

Dispozitiv vedeta

Tehnologia monitoarelor a cunoscut salturi spectaculoase la sfarsitul mileniului trecut. A fost nevoie de doar circa doua decenii pentru ca aceste dispozitive sa treaca de la ecrane cu lampi la sistemele autonome si performante care sunt astazi. Asa cum este cazul si in alte domenii, unele branduri s-au distantat in aceasta competitie a performantei, printre cele care au reusit sa treaca in frunte situandu-se si Asus, care a inclus in monitorul vedeta LED Asus VX207NE 19.5″ functia sa exclusiva QuickFit Virtual Scale, ceea ce inseamna ca iti poti previzualiza fotografiile sau documentele direct pe ecran, la dimensiunea lor reala, inainte de a le imprima. Aceasta functie poate fi activata cu ajutorul unui buton aflat direct pe monitor. Aceasta arata cat de departe a ajuns monitorul pe drumul de a deveni puternicul dispozitiv de sine-statator care este astazi si care concura televizorul cu mare succes. In fond, cati dintre noi nu vad filme, joaca jocuri sau lucreaza, castigandu-si existenta si fiind competitivi gratie acestor dispozitive?…

9.7 Total Score
Un monitor excelent de la Asus

Asus VX207NE de 19.5" este monitorul LED pe care cu siguranta ti-l doresti. Mai mult, ti-l si poti permite. Costa in jur de 465 de lei, dar iti aduce mult mai mult.

Design
9.5
Tehnologie
9.7
Pret
9.8