Monitor LED Asus 19.5″ VS207DE, Wide – Un as al redarii

Monitor-LED-Asus-VS207DE-rightDesignul celor de la Asus nu este doar un scop, este o adevarata pasiune. O atesta cele peste 300 de premii internationale pe care le-a primit Asus Design Center pentru inovarea si viziunea pe care le-a demonstrat. Iar cand reperul estetic este dublat de cea mai inalta tahnologie, avem in fata campionii si performerii lumii moderne. Unul dintre ei este monitorul LED Asus 19.5″ VS207DE, Wide.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Optiunea pentru calitate

De ce este monitorul LED Asus 19.5″ VS207DE, Wide o alegere inspirata? Pentru ca tot ce astepti de la un asemenea dispozitiv este acolo. Si mai mult. Nu este pur si simplu imagine, ci o experienta completa, vie, captivanta. Nu este doar un display de culori, ci o vizualizare calda, apropiata, proaspata, in mii de nuante care fac imaginea sa arate ca rupta din realitate. Nu este doar redare exacta, ci lectura la cele mai inalte standarde, clara. Nu este doar raspuns prompt, ci capacitate de reactie rapida, care ofera satisfactii depline.

Un as al redarii

Monitor-LED-Asus-VS207DE-leftContrastul si stralucirea pe care le asigura monitorul sunt de exceptie. Experienta de vizionare este atat de confortabila, incat ajustarile si perioada de acomodare sunt aproape inexistente. Ai de scris? Monitorul este acolo, sa-ti ofere o pagina relevanta pentru orice continut, oricat de complicat ar fi. Ai de vizionat un film? Este ca si cand ai fi la cinematograf. Vrei sa te distrezi cu un joc video? Lupta este atat de stransa si de atragatoare pe monitorul LED Asus 19.5″ VS207DE, Wide, incat devii campion cat ai clipi. Vrei sa-ti vezi trupa rock favorita cantand melodia care iti insufleteste ziua?

Monitorul LED Asus VS207DE ti-i aduce pe baieti atat de aproape, incat par a fi la tine in sufragerie. Munca sau entertainment, LED Asus VS207DE adauga dinamism si echilibru afisajului prin ajustarea luminozitatii fundalului, iar ceea ce rezulta este cel mai intunecat negru si cel mai deschis alb. Cele sase moduri video (Scenery, Theater, Game, Night View, sRGB si Standard) pot fi selectate printr-un buton cheie, astfel incat imaginile sunt perfecte, inegalabile. Tehnologia Splendid Video Intelligence optimizeaza performantele video si fidelitatea imaginilor prin imbunatatirea culorilor, luminozitatii, contrastului si a claritatii, ceea ce face din Monitorul LED Asus 19.5″ VS207DE Wide un as al redarii.

Vezi aici mai multe detalii tehnice si fotografii

Monitor-LED-Asus-VS207DE-backOriunde, oricand

Asus provine de la ultimele patru litere ale cuvântului Pegasus, calul înaripat din mitologia greaca ce reprezinta inspiratia artistica si invatatura. ASUS a reusit sa încorporeze si in monitorul LED Asus 19.5″, Wide, ca si in celelalte produse ale companiei care a devenit renumita pentru calitate si aspect, puterea, spiritul creativ si puritatea. Monitorul LED Asus VS207DE este una dintre promisiunile indeplinite de ASUS, aceea de a oferi solutii cu adevarat inovative, menite sa depaseasca frontierele tehnologiei. Nu este vorba doar despre simplificarea vietii utilizatorilor, ci si de atingerea potentialului profesional al fiecaruia si petrecerea cat mai placuta si mai relaxanta a timpului liber in compania celei mai inalte tehnologii. In aceste conditii, monitorul Asus VS207DE este o chestiune de optiune pentru calitate si inovare, oriunde, oricand.

9.3 Total Score
Un monitor pentru fiecare. Un produs excelent la un pret foarte bun

Monitorul Asus VS207DE, Wide este o varianta excelenta pentru cei care nu vor neaparat o diagonala "cat casa" 🙂 Monitorul se poarta foarte bine, este foarte usor de calibrat si atnge peformante excelente fata de pretul la care poate fi achizitionat.

Tehnologie
9.2
Design
9.1
Pret
9.5