Monitor LED AOC 18.5″ E970SWN – Cele mai inalte exigente ale redarii

Mare, negru, elegant, monitorul LED AOC 18.5″ E970SWN este o piesa destinata cunoscatorilor. Cei care stiu sa aprecieze inalta tehnologie, calitatea si performanta, precum si eficienta energetica, toate incastrate intr-un design de top, vor face cu siguranta aceasta alegere pentru o calitate premium a vizionarii, indiferent de activitate.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Monitor LED AOC 18.5″ E970SWN – perfect pentru birou

AOC si-a obisnuit clientii de multi ani cu electronice de cea mai inalta calitate si cu un design ireprosabil. Conectat la viitor, brandul isi propune sa transforme cele mai noi tehnologii in monitoare prietenoase, confortabile la utilizare si remarcabil de fiabile. Este si cazul monitorului LED AOC 18.5″ E970SWN, o piesa cu un design suplu si o rama ingusta, perfect pentru economia spatiului de birou si care intrece toate asteptarile atunci cand este pus la treaba. Daca ai de executat proiecte sofisticate, niciun ecran nu este mai potrivit decat al acestui monitor, care reda imaginile cu o claritate demna de cele mai inalte experiente de vizionare, gratie rezolutiei maxime de 1366×768 cu care ruleaza. Niciun detaliu al muncii tale nu va scapa ochiului privitorului, monitorul fiind astfel conectat la performantele tale profesionale si, prin calitatile sale, generandu-le. Cu un contrast 20.000.000:1 si un timp de raspuns de 5 ms, monitorul ofera imagini captivante si atunci cand termini de lucru si vrei sa te relaxezi in compania unui videoclip sau vrei sa-ti pui adrenalina in miscare cu un joc. Nu vei rata niciun cadru.

Intotdeauna in favoarea utilizatorului

Monitor-LED-AOC-E970SWN-linkAOC a fost fondat in Taiwan, in 1967 si face parte astazi din TPV Technology Limited, familia unor producatori de monitoare de top mondial. An de an, brandul s-a remarcat prin concepte unice, inovatoare, care scot maximum din tehnologiile de display ale momentului, in plus dovedind si un vizionarism care a facut ca produsele sub acest brand sa fie cautate de milioane de consumatori. AOC International (Europe) B.V. a devenit astfel unul dintre cei mai importanti distribuitori de monitoare si la nivel european, produsele sale distingandu-se imediat prin excelentul raport calitate-pret, intotdeauna in favoarea utilizatorului. „Cu decenii de experienta in spate, includem toate aceste acumulari la baza produselor noastre, care incorporeaza cele mai recente inovatii, punand intotdeauna consumatorii pe primul plan”, arata cei de la AOC. Nimic mai adevarat in cazul monitorului LED AOC 18.5″ E970SWN, un aparat care face cinste generatiei de monitoare de top a mileniului trei.

Vezi aici pretul si toate datele tehnice

O multitudine de avantaje

In fiecare an, critica de specialitate a situat monitoarele AOC in topul produselor din gama lor, iar utilizatorii au dat dreptate acestor elogii. Monitorul LED AOC 18.5″ E970SWN vine sa completeze aceasta linie a excelentei unanim recunoscute, avand o multitudine de avantaje: dispune de standardul VESA 100mm permite montarea monitorului pe perete, cu accesoriul potrivit. Monitorul este certificat EPEAT Silver si Energy Star cu un consum redus de energie si vine cu AOC eSaver si iMenu software, pentru o utilizare usoara. Este, asadar, o piesa care indeplineate toate exigentele, venind deopotriva in intampinarea profesionistilor care au de executat programe complexe, precum si in cea a utilizatorilor care isi doresc o experienta de exceptie in vizionare. Cu cadrele sale largi si imaginile impecabile, monitorul LED AOC 18.5″ E970SWN se preteaza oricarei activitati, indeplinindu-si sarcinile rapid, in cele mai bune conditii tehnice si la cele mai inalte exigente ale redarii.

Monitor LED AOC 18.5″ E970SWN – Cele mai inalte exigente ale redarii
Cauti un monitor? Avem o lista scurta, dar isteata foc 🙂

Din experienta spun, cautarea unui monitor nu e lucru usor. Totul porneste de la identificarea nevoii si de la incadrarea untr-un buget clar stabilit. Mai jos aveti o lista de review-uri si preturi la monitoare diverse. In functie de nevoie il poti alege pe ce-l care-ti trebuie akoom.