Minisistem audio Philips MCM1350 – Muzica personalizata

Cat de importanta este muzica pentru noi toti reiese din simplul fapt ca ne insoteste si atunci cand ne spalam, si atunci cand muncim – fredonezi in baie sau cand montezi un pat, nu-i asa? Mai prezenta, poate, in viata noastra decat toate celelalte arte, muzica de acasa, aceea care este cu noi si cand suntem veseli si cand suntem tristi este la un buton distanta prin sistemele audio Philips. Multi spun ca sunt cele mai bune din lume…

Tehnologie de ultima ora

Ai incercat vreodata sa elimini sonorul – in mod special muzica – atunci cand privesti inregistrarea de la petrecerea unde te-ai distrat ca niciodata? S-ar putea sa ai revelatia importantei muzicii in momentele cele mai relevante din viata noastra. Practic, nu prea suntem de imaginat fara ea. Care este primul lucru pe care il faci ajuns acasa dupa o zi teribila la munca, chiar inainte de a manca? Pornesti minisistemul audio Philips MCM1350 si iti dai „restart”. Acesta este efectul unei tehnologii performante, de ultima ora, incorporate in dimensiuni minimaliste de toata frumusetea si eleganta. Si acum detaliile tehnice. Acest microsistem muzical si MP3-CD si CD-R/RW ofera puterea de iesire maxima de 30 RMS si boxele Bass Reflex, adadar sunet impresionant si bas puternic.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Forta minimalismului

Minisistem-audio-Philips-MCM1350-linkChiar daca incerci Mozart pentru relaxare (sau inflorirea plantelor…) sau Rolling Stones (pentru ca „oldies are goldies”), Philips MCM1350 iti da si „vioara intai” si bass-ul la putere. Este uimitor bass-ul profund si amplu redat prin sistemul Bass Reflex din dimensiuni atat de mici. Aici intervine inspiratia Philips, care include un tub acustic suplimentar, aliniat la woofer, pentru optimizarea redarii frecventelor joase. Rezultatul este un sunet cu mult mai putine distorsiuni. Sistemul functioneaza prin rezonarea masei de aer din tubul de bas. In combinatie cu difuzorul, sistemul amplifica frecventele joase, iar rezultatul este un sunet clar, uimitor. Mai mult, Digital Sound Control ofera posibilitatea de a preseta comenzile Balans, Clar, Puternic, Cald si Luminos. Fiecare mod foloseste o tehnologie de egalizare pentru reglarea automata a balansului si amplificarea celor mai importante frecvente pentru respectivul stil de muzica.

Pretioasa relaxare

Versatil si inteligent, perfect adaptat tuturor nevoilor tale, minisistemul audio Philips MCM1350 face din ascultarea postului de radio preferat o joaca e copii. Mai mult, conectivitatea prin intrarea audio permite redarea directa a materialelor audio de pe playerele media portabile. Pe langa avantajul ascultarii muzicii preferate la calitatea superioara pusa la dispozitie de sistemul audio, modul audio este extrem de comod; tot ce trebuie sa faci este sa conectezi playerul MP3 portabil la sistem.

Cumpara akoom la cel mai bun pret

Redarea MP3-CD, CD si CD-R/RW inseamna pe scurt o tehnologie revolutionara prin care fisierele audio mari sunt comprimate de 10 ori fara o scadere a calitatii audio. O data in plus, minisistemul tau audio Philips MCM1350 isi da masura in ce priveste capacitatea de a raspunde tuturor nevoilor tale muzicale. Gratie capacitatii complete de transfer al fisierelor, este foarte simplu sa accesezi mai multe melodii digitale prin USB Direct incorporat.

Minisistemul audio Philips MCM1350 va sta perfect, cu liniile lui elegante, pe polita de sub impozantul televizor LED Philips 55PFH5209, oferind aceleasi satisfactii complete in tot ceea ce inseamna divertisment de calitate si o pretioasa relaxare.

9.6 Total Score
Muzica la tine acasa...

Minisistemul audio Philips MCM1350 este nu doar sic, ci si foarte bine pus la punct din punct de vedere tehnic. Muzica de calitate + tot ce ai nevoie de la un sistem audio.

Design
9.4
Tehnologie
9.6
Pret
9.8