Minisistem audio Blaupunkt MS5BK – Tot ceea ce iubesti sa asculti

Blaupunkt, „punctul albastru” care sintetizeaza tot ce este mai performant in industria redarii muzicale, se afla impreuna cu iubitorii de muzica de calitate de aproape un secol. Mai exact, din 1923, Blaupunkt intrupeaza tot ceea ce consideram de top in productia de sisteme audio.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Blaupunkt MS5BK – combinatia perfecta dimensiune-putere

Fondata in Germania, Blaupunkt a inovat incontinuu in domeniul sistemelor audio, in special pentru autorurisme, trasand borne profesionale care i-au adus un renume mondial. Si nu doar din perspectiva legendarei calitati germane care faceau consumatorii sa considere ca aceste produse sunt pe viata, ci si din cea a inovarii, a depasirii frontierelor tehnologice si ale designului. Un urmas elocvent pentru toata aceasta filosofie a muncii si a productiei aproape centenare este minisistemul audio Blaupunkt MS5BK. „Adus la zi” prin combinatia perfecta dimensiune-putere, acest sistem farmeca prin aspect si cucereste prin experienta redarii. Sunetul este amplu, cu accent pe un bass profund, inegalabil. Indiferent ce vrei sa asculti, sistemul iti pune la dispozitie toate calitatile piesei muzicale, toate detaliile care fac muzica in stare sa te transporte din realitate.

Muzica inimii tale

Acest mini-sistem este solutia perfecta atunci cand nu ai un spatiu prea mare pentru echipamentul audio, datorita designului sau extrem de compact. La fel de bine este solutia ideala atunci cand ai spatiu si nu vrei sa arate ca un studio muzical, ci ca o incapere obisnuita in care sistemul audio are un loc discret, dar bine definit. Asadar, un castig pe toata linia pentru cei care doresc muzica redata la cea mai inalta calitate dintr-un sistem care sa nu ocupe un spatiu important, ci sa se incadreze in designul interior ca o bijuterie la incheietura unei maini frumoase. Intr-adevar, Blaupunkt MS5BK intregeste o imagine si furnizeata o experienta. Sunetul te inconjoara din toate partile, muzica inimii tale pare atat de aproape incat ai impresia ca orchestra este la un metru distanta si concerteaza doar pentru tine. Este felul Blaupunkt de a cuceri auditoriul, felul acela personalizat de redare pe care se pare ca pana astazi doar acest producator german a reusit sa-l atinga. Poate tocmai de aceea produsele Blaupunkt au fanii lor care nu accepta nimic mai prejos decat aceasta redare de exceptie.

Vezi toate detaliile tehnice si pret

Personalizare si versatilitate

In 1932, Blaupunkt AS 5 cucerea lumea radiourilor pentru automobile. Era fundamentul pe care au apărut toate „variatiunile” ulterioare in domeniu. Apoi, in anii 1960-1970, Blaupunkt era deja marele producator german de echipamente audio care este si astazi. Zeci de ani a facut parte din renumitul grup Bosch, fiind asadar un gigant in interiorul altui gigant. In ultimii ani, continua sa inoveze si sa mentina ritmul, fiind in acelasi timp atent la cerintele consumatorului si la tendintele pietei. Tocmai de aceea minisistemul audio Blaupunkt MS5BK reflecta atat de bine aderenta poducatorului la dorintele consumatorului: in dimensiuni reduse, minimaliste, de o frumoasa discretie, se afla putere si versatilitate. Poti asculta CD-uri cu fisiere MP3 si pana la 30 de presetari pentru posturile de radio favorite. Intrarea USB/AUX iti permite sa conectezi device-uri portabile. Telecomanda usor de citit si cu LED albastru imbunatateste confortul in utilizarea acestui mini-sistem. Pe scurt, Blaupunkt MS5BK vine in casa ta sa-ti bucure vazul, prin aspectul sau compact si elegant, si auzul, prin felul unic in care poate reda tot ceea ce iubesti sa asculti.

9.7 Total Score
Un sistem audio compact

Blaupunkt MS5BK iti aduce muzica de calitate intr-un mod placut. Un sistem bine pus la punct, la un pret excelent.

Design
9.6
Pret
9.7
Tehnologie
9.7