Microsoft Desktop 3000 Wireless, un kit mouse – tastatura complet

Daca te-ai gandit sa iti schimbi mouse-ul sau tastatura si ai la dispozitie un buget suficient pentru a le cumpara pe amandoua, poti sa apelezi la o solutie chiar mai buna si poti gasi un kit cu tastatura si mouse wireless la un pret foarte bun si cu functionalitate destul de ridicata. Acesta este cazul kit-ului Microsoft Desktop 3000, o idee foarte buna pentru cei care vor sa dea o noua fata calculatorului lor, profitand in acelasi timp si de sistemul wireless.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Relaxeaza-te si bucura-te de sistemul wireless

Tastatura-Microsoft-Desktop-3000-WirelessFolosind un astfel de kit, te poti bucura de toate avantajele calculatorului tau chiar si stand in pat sau pe un fotoliu mai departat. Atat tastatura cat si mouse-ul sunt conectate cu ajutorul unui receiver de mici dimensiuni care se monteaza la laptop sau la PC. Raza sa de actiune nu este la fel de mare precum la alte produse si ajunge doar la 5-6 metri, dar acesta nu este un dezavantaj major deoarece foarte putini clienti vor utiliza ambele periferice de la distante mai mari de atat. In rest, sistemul este perfect functionabil si, cu siguranta, poate face ca proprietarii sa sa bucure de un loc mai confortabil in timp ce utilizeaza calculatorul.

Tehnologia BlueTrack pentru acuratete sporita

Mouse-Microsoft-Desktop-3000-WirelessMouse-ul foloseste una dintre noile inovatii ale celor de la Microsoft. BlueTrack este, mai exact, o lumina albastra (in contrast cu cea clasica, rosie) cu ajutorul careia suprafetele sunt recunoscute mult mai bine si se permite o acuratete superioara in miscari. Controlul devine, deci, mai bun, mouse-ul fiind mai exact in orice tip de utilizare.

Ca aspect, acesta arata desosebit, avand si suprafete mate de plastic, dar si unele cu cauciuc pe margini. Vorbim si despre un mouse de mici dimensiuni, acesta fiind numai bun in calatorii sau atunci cand este nevoie sa iei mouse-ul impreuna cu laptopul. In ceea ce priveste configuratia butoanelor, mouse-ul are parte de cinci astfel de butoane, cele clasice (click drapta/stanga), rotita si doua pentru comenzi rapide.

Tastatura compacta si rezistenta la lichide

Tastatura este una completa, cu taste numerice si taste de comenzi rapide. Nu are, din pacate, si niste LED-uri care sa indice unele butoane mai speciale, dar acest lucru poate fi sarit cu vederea. In rest, toate functiile sunt prezente si, din fericire, tastatura nici nu este foarte mare. Tastele sunt si silentioase si nu sufera stricaciuni in cazul in care se toarna accidental lichide pe ele.

Pentru functionare, kit-ul are nevoie de patru baterii alcaline AA, perioada de viata fiind de aproximativ un an. Exista si un buton luminos care indica nivelul bateriei, asa ca este imposbil ca aceasta sa se termine fara ca proprietarul sa stie.

Cumpara akoom

Toate acestea fiind spuse, kit-ul  Microsoft Desktop 3000 este unul de calitate. Poate ca distanta de utilizare a sistemului wireless este una mai mica, dar simpla ei existenta este binevenita si poate reprezenta un avantaj foarte important pentru unii cumparatori. In rest, tot ce mai este de spus este ca acest kit are unul dintre cele mai bune raporturi calitate pret de pe piata si contine doua produse cu o functionalitate ridicata.

9.1 Total Score
Microsoft Desktop 3000, un kit wireless pentru cunoscatori

Co totii ne dorim cat mai multa independenta, chiar si in fata calculatorului, Iti recomandam Microsoft Desktop 3000, un kit wireless foarte bine realizat, pe care-l poti cumpara acum la un pret foarte bun,

Tehnologie
9.3
Design
9.1
Pret
8.9