Masinile de spalat Candy – forta, eficienta, stil

Poate parea greu de crezut in special pentru unele state ale lumii, dar masinile de spalat Candy apareau imediat dupa cel de-al doilea razboi mondial. Era un eveniment crucial pentru un producator italian din Monza specializat pe productia de instrumente de precizie. Cum a ajuns compania sa aiba fabrici in toata lumea, din China in Turcia si din Coasta de Fildes in Rusia? Poate pentru că produsele Candy sunt… altfel.

masina-de-spalat-rufe-Candy-GS-1482D3Fidela principiului ca designul face diferenta atunci cand calitatea de top este indeplinita, compania italiana continua sa fabrice masini de spalat – printre altele – care raman uimitoare. Sunt puternice si robuste, dar in acelasi timp de o frumusete clasica si o fiabilitate care nu a fost egalata pana azi. Sunt vedetele incontestabile ale gospodariilor din toata lumea, cu liniile lor unice, care le scot imediat in evidenta. Acestor caracteristici estetice li se adauga cele tehnice. In timp, Candy a devenit un brand sinonim cu calitatea de lux, iar aceste insusiri sunt reflectate pe deplin in modelul Candy GC4, de pilda, care se prezinta ca o campioana cu clasa maxima de eficienta la spalare, cu eficienta energetica sporita, silentioasa si rapida, la cele 1000 de rotatii pe minut. Alaturi de ea sta masina de spalat cu uscator Candy GVW, un alt star al spalatului la masina.

Designul da impresia ca avem in fata o uzina, dar masina de spalat este pe cat de puternica, pe atat de delicata, complexa fara sa fie sofisticata. Cu o capacitate de 9 kg si 1.400 de rotatii pe minut, are in dotare programe ca Prespalare, Uscare ridicata, Uscare usoara, Lana si Matase, totul pentru confortul deplin al femeii moderne, care se poate baza pe masina de spalat Candy fara gres. O mentiune speciala se cuvine modelului Candy EVO, cu aspectul ei inovator, care da impresia de forta si care intr-adevar inoveaza procesul de spalare la masina prin faptul ca realizeaza la temperatura de 20 de grade aceleasi efecte ca la spalarea de 40 de grade. Cu o eficienta energetica maxima si 1.400 de rotatii pe minut, Candy EVO este alegerea perfecta pentru femeia pretentioasa si ocupata a mileniului trei, care are nevoie de un partener de nadejde si pentru matase si pentru in, iar numeroasele programe speciale ale lui Candy EVO exact asta permit.

Vezi aici reducerile la masini de spalat rufe

Prima optiune

Asadar, Candy ramane acelasi competitor greu de egalat pe piata electrocasnicelor. Argumentele sunt continua inovare, imbunatatirea periodica a produselor, inglobarea elementelor de cea mai inalta calitate in electrocasnicele lansate. Iar masinile de spalat au fost dintotdeauna definitorii pentru acest brand, nu doar pentru ca prima masina de spalat 100% italieneasca era candva Candy, ci si pentru ca, asa cum arata un studiu din 2009, intitulat „Masina de spalat si eliberarea femeii”, publicat de „L`Osservatore Romano”, inventarea masinii de spalat si intrarea ei in casele oamenilor a insemnat pentru femei mai mult decat alte drepturi civice de prima importanta. Astazi, Candy creste, se extinde, abordeaza noi si noi segmente ale electrocasnicelor. Dar in inima companiei se afla masina de spalat – cand a intrat in productie de serie, Candy a fost in primele randuri, la fel ca in momentul in care masinile de spalat deveneau automate sau cand au inceput sa fie produse modelele care economisesc apa si energie. Sunt acestea doar cateva dintre motivele pentru care masinile de spalat Candy sunt prima optiune pentru milioane de femei.