Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG145 – Dedicatie pentru confortul personal

Whirlpool-ADG145-topCui i-ar veni sa creada ca a existat candva, in anii 1800, o prima masina de spalat vase din lemn, manevrata, totusi, cu mana, in timp ce imprastia jeturi de apa? Suna primitiv, dar aceste prime dispozitive de spalat vesela din secolul XIX era greoaie, lente si deloc de incredere. Mult mai tarziu, aproape la o suta de ani distanta, primele sisteme de spalat vase care puteau fi considerate onorabile luau calea caselor occidentalilor, devenind ceva obisnuit.

Vezi reducerea oferita de eMAG

Whirlpool ADG145 – un campion al veselei stralucitoare

De multi ani, Whirlpool surprinde mereu si mereu cu capacitatea de a inova pe o piata cat se poate de concurentiala. Este un brand prezent in 130 de tari, cu produse care se fabrica si se distribuie in toata lumea, gasindu-se in zeci de milioane de locuinte. A fost nevoie, pentru aceste performante de piata, de produse de calitate, de inovare, de viziune, de adaptare la nevoile clientilor si chiar la preintampinarea dorintelor lor, de certificarea, zi de zi, aparat dupa aparat, ca produsele Whirlpool sunt intr-adevar o excelenta alegere pentru a usura viata si a economisi timp, energie si bani. Pe aceste principii se bazeaza si performantele masinii de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG145, un campion al veselei stralucitoare, perfect curate. Complet incorporabila, simpla, delicata, puternica si economica, masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG145 este cel mai bun prieten pentru economia de timp pe care ti-o doresti.

Eficienta optimizata la maximum

Whirlpool-ADG145-leftMasina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG145 vine cu o serie de capacitati care o fac deopotriva redutabila si adaptata sarcinilor de fiecare zi. Reflecta pe deplin dezideratele Whirlpool prin

putere, versatilitate, linii estetice de exceptie, controlul inteligent al consumului de apa si energie. Reducand la minimum operatiuni complicate tipice altor produse prea complexe, Whirlpool aduce in fata consumatorului, prin masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG145, eficienta optimizata la maximum. Prin sistemul Intensive, de pilda, vasele foarte murdare si foarte mari sunt curatate luna.

Mai departe, masina de spalat vase este de o mare mobilitate, permitand o incarcare sporita in dimensiuni care se vor plia perfect pe datele bucatariei tale. Mai exact, in dimensiunile ei elegante are o mare capacitate de incarcare, ceea ce inseamna timp in plus pentru tine si eficienta in spalarea vaselor. De exemplu, Programul Eco spala si usuca incarcaturi zilnice cu consum scazut de energie si livreaza vase impecabil de curate, stralucitoare.

Cumpara akoom cu reducere

Frumusete si putere

Vrei sa strangi rapid dupa o masa cu prietenii sau vrei sa te bucuri de un ragaz de joaca cu cei mici, dar masa este plina de vase murdare care iti taie bucuria? Nu uita ca ai masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG145, care a fost creata pentru a raspunde la intrebarea fundamentala „de ce nu”. Deci, potrivit conceptiei Whirlpool, de ce nu recuperarea unui timp pretios, de ce nu economia de energie, apa si bani, de ce nu incarcarea mare in dimensiuni acceptabile, de ce nu frumusete si eficienta intr-un singur aparat electrocasnic demn de mileniul trei si creat cu dedicatie pentru tine, pentru confortul tau si pentru ca tu sa te ocupi de ceea ce conteaza cu adevarat? Si de ce nu un pret excelent pentru toate acestea, cu masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG145?

Vezi aici toate promotiile la masini de spalat vase incorporabile.

9.5 Total Score
Whirlpool ADG145, masina de spalat vase ideala

Whirlpool aduce in fata consumatorului, prin masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG145, eficienta optimizata la maximum, la un pret foarte bun.

Tehnologie
9.3
Design
9.4
Pret
9.7