Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV50E60EU – declaratie de performanta

Putini stiu ca masinile de spalat vase vin din secolul al XIX-lea, apoi s-au raspandit la inceputul celui urmator. Anii 1950 au reprezentat un boom mondial in utilizarea acestora, iar in anii 1970 deja se foloseau pe scara larga in toata lumea. Asa cum se intampla in majoritatea cazurilor, calitatea produselor a primat, iar azi putini producatori se pot mandri cu renumele Bosch.

Prietenul relaxarii

Masina-spalat-vase-Bosch-SMV50E60EUMasinile de spalat ale prezentului au in Bosch un nume de renume. Designul si functionalitatea alcatuiesc un ansamblu armonios, pe deplin reflectat si de masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV50E60EU.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Puternica si fiabila, inteligenta si capabila de a sesiza nuante cum ar fi gradul de murdarie al vaselor, aceasta piesa de rezistenta a oricarei bucatarii este secretul castigarii de timp pentru familie. Daca pe de o parte se poate spune ca masina de spalat rufe a revolutionat viata femeii moderne, masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV50E60EU cu siguranta este campionul curateniei si prietenul cel mai bun al relaxarii familiei.

Forta si delicatete

De la primele modele de masini de spalat vase, care vin din 1850 si erau patentate de americanul Joel Houghton ca dispozitive din lemn pe care nu le-a folosit nimeni si pana la masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV50E60EU a trecut mai putin de o suta de ani in timp fizic, dar diferentele de functionalitate se pot masura in ani-lumina. Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV50E60EU este prevazuta cu EcoSilence Drive, un sistem care o face mai puternica, mai durabila, mai silentioasa si mai eficienta.

Tehnologia de protectie a sticlei de care beneficiaza masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV50E60EU ar face-o sa sara in sus de bucurie pe Josephine Cochrane, cea care facea celebra masina de spalat vase la Targul Mondial de la Chicago, din 1893 si care se plangea mereu ca servitorii ii ciobesc pretioasele vase de portelan atunci cand le spala. Cu masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV50E60EU, cele mai delicate pahare sunt tratate cu cea mai mare delicatete.

Uzina de curatenie

Masina-spalat-vase-Bosch-SMV50E60EU-frontIn Anglia anului 1924, William Howard Livens facea senzatie cu mica masina de spalat vase potrivita pentru fiecare casa. Era o avanpremiera a masinii de spalat vase moderna, dar ce distanta din punct de vedere functional fata de masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV50E60EU, care a ajuns un partener al oricarei gospodarii, fiind dotat cu Aqua Sensor, sistem care controleaza continuu gradul de curatare al vaselor. Aceasta uzina de curatenie si eficienta regleaza automat temperatura, consumul de apa si timpul de spalare in functie de tipul veselei si gradul de murdarie.

Vezi mai multe fotografii si detalii tehnice

Asadar, un raspuns inteligent la nevoile omului contemporan, care nu trebuie decat sa lase in seama masinii de spalat vase incorporabila Bosch SMV50E60EU treaba dupa o masa copioasa. Tabloul general este completat de deplina siguranta in care functioneaza masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV50E60EU, datorita sistemului AquaStop, care este o asigurare contra inundatiilor atat in timpul functionarii, cat si in repaos sau in cazul caderilor de tensiune, pe intreaga durata de viata a masinii de spalat.

Cand spui Bosch, spui calitate, siguranta si eleganta. Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV50E60EU este o perfecta declaratie de performanta a unui brand de top mondial.

9.4 Total Score
Bosch SMV50E60EU - masina de spalat vase perfecta

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV50E60EU cu siguranta este campionul curateniei si prietenul cel mai bun al relaxarii familiei. O poti avea si tu, akoom, la un pret foarte bun!

Tehnologie
9.2
Design
9.5
Pret
9.4