Masina de spalat Samsung WW70J5345FW/LE: O usoara evolutie

Samsung WW70J5345FW/LETrecerea de la clasic la modern poate fi destul de dificila uneori, mai ales in ceea ce tine de gama de electrocasnice pe care sa o utilizati, si asta datorita unor modele care apar pe piata si care se intrec in caracteristici care mai de care mai avantajoase. La fel se intampla in orice gama iar un exemplu potrivit poate fi si cel al masinilor de spalat, si exista exemple concrete precum Samsung WW70J5345FW/LE, iar acesta se poate dovedi o alegere foarte buna din mai multe puncte de vedere.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

O prima alegere a acestui model poate fi cea datorata faptului in care vreti sa va utilati noua locuinta, si mai mult vreti sa va bucurati de prezenta unui model de incredere si cu o utilizare de lunga durata. Tot de bun augur este si alegerea acestui model Samsung WW70J5345FW/LE pentru a inlocui un model mai vechi si pentru a o face sa fie noul vostru prieten, iar acest lucru se va intampla cu siguranta. Puteti sa va dati seama de unele caracteristici moderne si importante si prin prisma faptului ca exista un hublou destul de generos si pozitionat in partea superioara maxima sau poate a afisajului de tip LED. Ceea ce ar mai putea constitui un element important in partea de selectie a acestui model este si gabaritul pe care il are, gabarit dat de inaltimea de 85cm, de latimea de 60cm sau de adancimea de 55cm.

Samsung WW70J5345FW/LE – Spre confort si siguranta

Ideea utilizarii unei masini de spalat rufe, fie ea cu incarcare frontala precum Samsung WW70J5345FW/LE sau alt model, este si posibilitatea de a avea rufele igienizate, de a se acorda o atentie sporita si tesaturilor nu doar de a le spala si atat. Pentru aceasta parte, ceea ce ofera acest model este posibilitatea de avea o tehnologie Eco Bubble, de a avea un sistem si o rezistenta de incalzire ceramica, dar mai ales existenta unei cuve de tip Diamond Drum. Pentru a cunoaste si cat de mult puteti spala exista si capaciatea de incarcare de pana la 7 kg, iar daca adaugam si partea de viteza de centrifugare de pana la 1200 rpm aceasta cantitatea va fi si spalata si uscata foarte repede, mai exact specific unei clase B eficienta la centrifugare.

Vezi toate specificatiile tehnice si pret

Tot de timpul in care puteti sa va bucurati de o tinuta sau de un anumit articol vestimentar uscat si spalat veti mai putea lega si lista de programe pe care le ofera acest model, si mai exact despre cele 10 principale. Intre acestea se afla programe consacrate cum ar fi cel de bumbac, lana dar si unele precum programul dedicat lenjeriei, celui dedicat articolelor sport sau poate programul pentru spalare super ECO. Daca este vorba despre spalarea rapida Samsung WW70J5345FW/LE dispune de un program de spalare de 15 minute, iar daca este vorba despre deservirea unei familii cu copii mici poate fi util programul Baby Care. Daca in schimb discutam despre spalarea si costurile aferente acestei activitati cu o pozitie in clasa de eficienta energetica A+++, cu siguranta nu veti avea multe batai de cap.

Pe langa Masina de spalat Samsung WW70J5345FW/LE prezentata in review-ul nostru de astazi, iti recomandam si alte cateva modele de masini de spalat rufe pe care le poti cumpara akoom la oferte foarte bune.

Masina de spalat rufe Samsung WW70J5345FW/LE
Deal

Masina de spalat rufe Samsung WW70J5345FW/LE

Masina de spalat rufe Samsung WW70J5345FW/LE, EcoBubble, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb. Cumpara akoom cu reducere.

no comments 7 ani ago
Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8733XSO
Deal

Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8733XSO

Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8733XSO, 1400 RPM, Spalare 8 kg, Uscare 5 kg, 16 programe, Clasa A, Alb. Cumpara akoom cu reducere

no comments 7 ani ago
Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3
Deal

Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3

Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Mini LCD, Alb. Cumpara akoom cu reducere.

no comments 7 ani ago
Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71233PTLYB3
Deal

Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71233PTLYB3

Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71233PTLYB3, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Mini LCD, Alb. Cumpara akoom la cel mai bun pret!

no comments 7 ani ago
Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO
Deal

Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO

Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO, 1000 RPM, 5 kg, Clasa A+, Alb. Cumpara akoom la cel mai mic pret.

no comments 7 ani ago
9.5 Total Score
O masina de spalat rufe excelenta si accesibila

Masina de spalat rufe Samsung WW70J5345FW/LE este cu adevarat un produs care-si merita locul si in casa ta. Pretul de achizitie este unul foarte mic, iar masina de spalat este una care-ti ofera tot ce ai nevoie pentru a te bucura de rufe curate.

Tehnologie
9.3
Design
9.5
Pret
9.8