Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C60100 – Curatarea perfecta in timp record

Whirlpool-AWO-C60100Whirlpool activeaza în Europa din 1989 si a evoluat de la un nume cvasinecunoscut la un brand lider pe piata europeana de electrocasnice. Investitiile strategice pe care le-a facut în toate brand-urile, în inovatie, fabricatie si în comunitate sunt nucleul angajamentului pe care Whirlpool si l-a luat fata de consumatori si fata de pozitia de lider de piata. Whirlpool este in continuare sinonim cu calitatea si durabilitatea.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Rezultate impecabile

Masina de spalat a fost desemnata cea de-a 12-a inventie în rândul celor mai mari inventii din categoria aparate de uz casnic, conform unui studiu realizat în Marea Britanie, care a avut drept scop stabilirea primelor 100 de mari inventii realizate vreodata. Asadar, masina de spalat este in fruntea acestor dispozitive care au schimbat viata oamenilor, iar produsele Whirlpool fac de regula mult mai mult decat sa produca dupa o inventie. Inoveaza. De pilda, Programul Zilnic al masinii de spalat rufe Whirlpool AWO/C60100 este proiectat pentru a satisface nevoile de fiecare zi, spaland incarcatura tipica de rufe de bumbac amestecate cu rufe sintetice la 40°C in doar 60 de minute, cu rezultate perfecte.

Maestru al electrocasnicelor performante

In ziua de astazi ne-ar fi imposibil sa ne imaginam viata fara anumite aparate electrocasnice, care ne usureaza considerabil viata, iar masina de spalat face parte, neindoielnic, din aceasta categorie. Pentru ca nu demult, spalatul manual era o corvoada care presupunea, pe lânga un timp mai lung, un efort fizic destul de mare. Inainte de inventarea masinii de spalat, procesul de spalare era unul chinuitor si includea înmuierea, de obicei în apa rece, a hainelor, frecarea lor cu diverse substante (inclusiv cenusa) sau chiar lovirea de pietre. Odata cu inventia sapunului, viata spalatoreselor a devenit mai usoara, dar procesul de curatare a hainelor ramânea in continuare migalos si obositor. Astazi, masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C60100 are un program de prespalare care transforma vechea corvoada intr-o placere. Este o optiune recomandata pentru rufele foarte murdare si are rezultate care confirma pozitia Whirlpool de maestru al electrocasnicelor performante.

Cumpara akoom si beneficiezi de reducere

Inovatie si revolutie

Inca din anii 1980, din dorinta de a consolida vânzarile producatorilor si de a atrage atentia consumatorilor asupra aspectelor ecologice ale întretinerii rufelor, îmbunatatirile tehnologice ale masinii de spalat au continuat sa apara. Whirlpool a tinut mereu pasul cu noutatile legate de reducerea consumului de apa, electricitate si detergent, reducerea apei reziduale în urma procesului de centrifugare, cresterea durabilitatii echipamentelor, a facilitatilor si a sigurantei în utilizare. Si nu doar a tinut pasul, ci in multe cazuri a oferit solutii revolutionare, dat fiind faptul ca economia de energie este un criteriu foarte important la cumparare.

Clientii doresc sa reduca consumul fara a compromite performanta de spalare. Asa se face ca masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C60100 este dotata cu ciclul special de spalare SuperEco, un profil unic care reduce semnificativ consumul de energie, cu pana la 40%, chiar si pentru o incarcatura completa. Ciclul SuperEco include o actiune redusa de rotire si o etapa mai lunga de stoarcere, care permite pastrarea performantelor optime de spalare mentinand in acelasi timp scazut consumul de energie. In plus, in pretul foarte bun cu care se prezinta masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C60100 obtii rezultate perfecte de curatare.

9.6 Total Score
O masina de spalat execelenta, la un pret foarte bun

Whirlpool AWO/C60100 este o masina de spalat de ultima generatie - un bun electrocasnic ce-si va gasi utilitatea deplina in orice gospodarie. O masina de spalat de care veti fi, cu siguranta, foarte multumiti.

Tehnologie
9.6
Design
9.4
Pret
9.8