Masina de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y: o investitie care merita toti banii

Beko WKB61032YUna dintre cele enervante activitati gospodaresti este adesea spalatul hainelor, o activitate care trebuie sa fie realizata periodic. Insa acest lucru este valabil doar pentru cei care nu au descoperit experienta oferita de masina de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y. Slim Beko WKB61032Y nu este un dispozitiv obisnuit, ci este un model de masina de spalat modern, care pune accent pe doua aspecte importante: design inovativ si performanta ridicata. In felul asta, nu este de mirare faptul ca spalatul se dovedeste o grija in minus pentru toti cei care vor sa aiba rufe cu adevarat curate.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Ce inseamna designul masinii de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y si de ce este el important?

Designul masinii de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y inseamna o culoare placuta si usor de asortat cu orice incapere moderna: alb imaculat. Insa nu doar culoarea este un detaliu demn de luat in considerare pentru potentialii cumparatori, ci si dimensiunea acestui aparat electrocasnic: 84 x 60 x 41.5 cm. Nu este o masina de mari dimensiuni (asa cum indica si denumirea produsului), astfel incat sa fie usor depozitata, insa se dovedeste incapatoare pentru o gama mare de rufe (6 kilograme).

Masina de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y aduce performante ridicate

Performantele masinii de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y se realizeaza datorita catorva caracteristici care nu trebuie trecute cu vederea. Este vorba de tehnologia AquaFusion care are rolul de aduce economii substantiale. Economiile nu se refera doar la cantitatea de apa folosita, asa cum s-ar crede, ci si la energia electrica, detergentul consumat si timpul spalarii.  Anual sunt economiste 5,5 kg de detergent, cea ce este echivalentul unui pachet de dimensiuni obisnuite. Astfel, rufele sunt curate, insa resursele folosite sunt minimizate. Eficienta energetica este realizata si cu ajutorul clasei energetice A++ in care este situat dispozitivul. Spre deosebire de alte masini de spalat care sunt situate in alte clase de eficienta energetica, modelul Slim Beko WKB61032Y nu creste costurile privind factura lunara.

Cumpara akoom cu reducere

Pe langa toate acestea, masina de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y inseamna si o serie de programe care pastreaza hainele in bune conditii. Se poate vorbi despre programul Dark Care pentru rufe in nuante inchise precum negru, maro sau gri, fara a le decolora in timp. Programul pentru tesaturile de lana este si el deosebit de important, pastrand aceste haine ca noi. Practic, acest program face ca rufele sa se comporte ca si cum ar fi spalate manual.

Mai exista, totodata, un program care aduce performante superioare in ceea ce priveste limpezirea si spalarea care poarta numele de „Baby Protect”. Se adreseaza in special hainelor de bebelusi care au tesaturi delicate, menite sa nu provoace alergii. Insa programul nu este rezervat doar copiilor sau bebelusilor, ci altor categorii de persoane care au pielea sensibila. Pe de alta parte, programul „Mix 40” este special conceput pentru tesaturile din bumbac sau sintetice care necesita, de asemenea, o atentie deosebita. Si pentru ca in ziua de azi se urmareste o spalare dar si o uscare rapida a rufelor, viteza de centrifugare de 1000 de rotatii se ocupa perfect de acest lucru.

Daca toate specificatiile detaliate mai sus inca nu v-au convins, atunci cu siguranta pretul, la care acest electrocasnic este disponibil, o va face.

Masina de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A++, LED, Alb. Cumpara akoom cu reducere!

9.4 Total Score
Masina de spalat rufe slim cu pret intrat la apa

Beko WKB61032Y este o masina de spalat slim excelenta. O buna afacere pentru cei care indragesc brandul Beko, si nu numai. Masina de spalat are un design inovativ, dar si performante tehnice foarte bune. Totul al un pret foarte mic.

Tehnologie
9.3
Design
9.3
Pret
9.6