Beko WMY81483LMB1: masina de spalat aproape de nivel premium

Beko WMY81483LMB1Cred ca una dintre cele mai grele sarcini pentru un producator de masini de spalat este sa balanseze corect aspectele care tin de design si cele ce tin de functionalitate. Este adevarat ca designul trece pe plan secund, dar, cand merge la cumparaturi, omul se mai uita si la modul in care arata masina, nu doar la calitatile ei tehnice. Iar Beko, prin al lor model WMY81483LMB1, chiar au reusit sa faca asta.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Vorbim totusi despre o masina de spalat la pret normal, ceea ce inseamna ca nu ar trebui sa va asteptati ca ea sa arate cum nu ati mai vazut alta. Totusi, aceasta are parte de o simetrie foarte buna, panoul electronic este mare si se vede foarte bine, butoanele sunt bine asezate. In plus, cuva are un design un pic mai deosebit, care reuseste sa atraga toate privirile. In rest nu exista aspecte foarte deosebite, dar, pentru o masina de spalat normala, aceasta se prezinta destul de bine.

Beko WMY81483LMB1 – programe diverse

Sa incepem totusi cu volumul. La 9 kg, Beko WMY81483LMB1 sta foarte bine si poate sa fie montata in orice locuinta. Asta inseamna si ca ocupa mai mult spatiu, dar, daca vrei un model atat de mare, probabil ca nu stai intr-o garsoniera. Ceea ce conteaza cel mai mult la o masina sunt insa programele. Aceasta vine cu 16, ceea ce inseamna ca nu diversitatea este problema. Totusi, daca esti un utilizator obisnuit, nu le vei folosi pe toate. Insa acest lucru este valabil pentru orice model si niciodata nu se stie cand ai nevoie de ceva special. Oricum, la Beko WMY81483LMB1 sunt prezente si setarile pentru prespalare, clatire intensiva, spalare manuala, chiar si una care spala la 20 de grade, dar si mai toate programele normale pentru diverse materiale si culori. Asadar, nimic de reprosat din acest punct de vedere.

Beko WMY81483LMB1 – cel mai mic consum de energie

Viteza de centrifugare la Beko WMY81483LMB1 este una buna, de 1400 rpm. Poate ca un dezavantaj este ca nu o poti seta chiar la cat vrei tu (aceasta merge din 200 in 200). Dar, cum multe masini vin cu acest sistem, el nu i se poate impuna doar acestui model. Nu in ultimul rand, daca nu o montezi si nu o echilibrezi bine, masina se misca si este zgomotoasa, deci poate ca vei avea nevoie de mai multa atentie.

Vezi aici mai multe detalii si pret

Totusi, toate aceste mici nemultumiri se pot rezolva fara prea mari batai de cap. Si, apoi, poti sa te bucuri de clasa energetica A+++, cea mai buna, care aduce un consum foarte mic de energie. Insa, nici aici nu trebuie sa compari, nu atat timp cat masina este mare si probabil una de 5 sau 6 kg consuma mai putin.

Cred ca producatorii au facut o treaba foarte buna cu Beko WMY81483LMB1, masina de spalat rufe fiind una de calitate ridicata si cu un pret ceva mai mic decat media, deci cu raport foarte bun intre ele. Pentru o masina pentru piata romaneasca ea arata bine si, mai presus de toate, functioneaza cum trebuie. Are si niste mici probleme, dar, daca o montezi corect, nu le vei observa.

Masina de spalat rufe Beko WMY81483LMB1, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb. Cumpara akoom si beneficiezi de o buna reducere!

9.5 Total Score
O masina de spalat buna, cu pret si mai bun

Beko WMY81483LMB1 tinteste catre zona premium a masinilor de spalat rufe. Si are toate motivele sa o faca. Ok, nu e perfecta, dar la pretul de akoom sigur primiti mult mai mult decat cheltuiti. Este o investitie de durata, o investitie buna.

Tehnologie
9.5
Design
9.5
Pret
9.6