Masina de spalat rufe Arctic EF6100A+ – Confort fara efort

Masina-de-spalat-rufe-Arctic-EF6100ADe cate ori pe saptamana speli rufe? Copiii tai au nevoi sporite din aceasta pespectiva, nu-i asa? Daca te-ai intrebat frecvent care este cea mai buna alegere de masina de spalat pe o piata suprasaturata de produse, ia in calcul la modul cel mai serios, cu argumentele calitatii, varianta de a achizitiona puternica masina de spalat Arctic EF6100A+.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Fiabilitate sporita

In primul rand, masina de spalat rufe Arctic EF6100A+ este un produ romanesc, ceea ce inseamna robustete, rezistenta pe termen lung, fiabilitate sporita. In al doilea rand, este Arctic, brand pe care il stii foarte bine pentru ca desigur mai ai in casa electrocasnice sub aceasta marca. Stii ca ele sunt frumoase, moderne, au incorporata inalta tehnologie si, nu in ultimul rand, sunt economice si accesibile ca pret. Este si cazul masinii de spalat rufe Arctic EF6100A+, in care iti incap toate hainele murdare pe care ai nevoie urgent sa le cureti, intrucat are o capacitate de sase kg. Asadar se poate incarca zdravan, mormanul de rufe murdare disparand foarte repede. In al treilea rand, designul special al peretilor laterali ai masinii de spalat reduce nivelul de vibratii din timpul spalarii. Astfel, speli cu minim de zgomot o cantitate remarcabila de rufe. Nu doar zgomotul este redus, ci si consumul de energie, dat fiind faptul ca este superioara din aceasta perspectiva masinilor de spalat din clasa energetica A. Nu in ultimul rand, un alt argument imbatabil in favoarea masinii de spalat rufe Arctic EF6100A+ este puterea ei: viteza de stoarcere pleaca de la 600 de rotatii pe minut si ajunge la 1.000. asadar, ai deplin control asupra felului in care vrei sa fie stoarse rufele tale, pentru ca, nu-i asa, stii foarte bine ca nu este totuna sa speli servete de bucatarie din bumbac si o bluza sofisticata din triplu voal.

Cureti cu adevarat

Ai incarcat masina de spalat rufe Arctic EF6100A+? Ia-ti o clipa de respiro pentru a privi cat de bine functioneaza si cat de uniform distribuie rufele in interiorul tamburului. Apoi incepe sa spele diminuand vibratiile si zgomotul produs in timpul stoarcerii. Este silentioasa si functioneaza atat de eficient, incat te scuteste de o multime din treaba! Are un program de spalare intensiva a rufelor, perfect pentru hainele din bumbac, mai ales pentru tricourile acelea imposibil de murdare cu care se intorc baietii de la antrenament sau pentru sosetele unui sot care are o preferinta pentru alb ori pentru prosoapele de bucatarie prin care „trec” toate talentele tale culinare. Cu aceasta masina de spalat cureti cu adevarat hainele preferate si cu pete dificile, fara a le deteriora. Mai mult, are si un program de spalare economica a rufelor rezistente din bumbac, adica si curata si face economie la apa si energie electrica. De asemeni, masina de spalat rufe Arctic EF6100A+ iti curata cu maximum de grija hainele mai putin rezistente, care au nevoie de atentie sporita, precum cele din material sintetic sau amestecat cu bumbac.

Cumpara akoom la un pret foarte bun

Inteligenta si intuitiva

Masina este suficient de inteligenta si intuitiva incat sa faca treaba ireprosabila si in cazul rufelor care nu necesita o spalare intensiva, mai exact cele delicate, in conditii optime. De pilda, puloverul acela din lana de care nu te poti desparti este usor de spalat in masina Arctic EF6100A+, care ti-l va livra in stare de curatenie deplina si in perfecta stare. Si stors pe deasupra! Iar daca vrei sa te asiguri ca bluza ta de matase naturala este ferita de orice dauna, pune masina de spalat rufe Arctic EF6100A+ sa ti-o curete. Nicio spalare manuala nu ar putea fi mai eficienta si mai delicata.

Daca la toate acestea se adauga programul scurt, prin care poti avea hainele dorite perfect curate in timp record, programul de clatire care nu lasa niciun gram de detergent pe haine sau programul de limpezire pentru cazul in care vrei sa apretezi lenjerii ca vine soacra in vizita, nu ezita: masina de spalat rufe Arctic EF6100A+ te va scuti de orice efort, furnizand rezultate ireprosabile.

9.5 Total Score
Arctic EF6100A+, o masina de spalat ireprosabila

Sunt multe masini de spalat pe care le apreciem, dar unele chiar tin sa iasa din tipare. Este si cazul modelului Arctic EF6100A+, o masina de spalat "cu de toate", dar si cu ceva in plus. Arata bine, spala excelent si nu costa foarte mult.

Design
9.3
Tehnologie
9.6
Pret
9.5