Masina de spalat Beko HTV8733XSO: Totul la indemana

Beko HTV8733XSOPuteti alege numeroase produse cu care sa va utilati locuinta dar asta va aduce cu sine si partea de spatiu pe care il necesita pentru instalare si automat trebuie sa le alegeti si functie de cat de mare este suprafata locuintei voastre. Exista totusi si varianta in care puteti sa alegeti unele produse care ofera functii si caracteristici importante sau care ofera posibilitatea de a avea doua modele in unul singur sau doua produse in unul singur. Pentru cei care au probleme cu spatiul pentru partea de spalare si uscare a rufelor exista masini de spalat precum Beko HTV8733XSO care ii pot ajuta in toate aceste activitati, si totul fara prea mult efort.

Vezi pretul de azi - 28.09.2017

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

De regula achizitia unei masini de spalat rufe si a unui uscator poate solicitat foarte mult bugetul de care dispuneti, sau bugetul familie, dar in acelasi timp si spatiu pentru instalare, insa un model Beko HTV8733XSO poate face fata si fara foarte mult efort pentru voi. Plecand de la pretul de achizitie pe care il are putem spune ca este destul de bine pentru voi sa optati pentru utilizarea sa, dar acelasi lucru se vede si dintr-o analiza exterioara a acestuia. Veti avea pentru inceput partea de afisaj LED, partea de control intuitiv al functionarii  dar si partea de pozitionare a hubloului cu tot cu dimensiunea sa. Pentru pozitionarea masinii propriu-zise ceea ce trebuie analizata este dimensiunea sa, si asta datorita faptului ca masoara 84 cm pentru inaltime, 60 cm pentru latime, 54 cm pentru adancime, iar deschiderea hubloului este pana la un unghi de 165 grade.

Beko HTV8733XSO rezolva totul fara probleme

Utilizarea unui astfel de model, dupa cum spuneam, este avantajoasa atat pentru partea de masina de spalat efectiva cat si pentru partea de uscare a rufelor, si totul intr-un singur produs Beko HTV8733XSO. Pentru partea de spalare ceea ce veti putea face este sa va ajutati de un numar de 16 programe care va stau la dispozitie si intre care se afla programe precum cel dedicat rufelor din bumbac, un program pentru rufe din lana dar si programe speciale pentru rufe sintetice. Cum trebuie sa se evidentieze fata de alte modele si prin prisma spalarii rufelor mai avem si partea de program dedicat pentru hainutele copiilor, precum cel baby protect, dar si un program pentru spalarea camasilor.

Vezi pretul de azi - 28.09.2017

Vezi mai multe fotografii si reducere de pret

Legatura dintre rufe curate si uscarea rapida a acestora poate fi legata si de un program de spalare rapida de doar 14 minute, dar mai ales si de o viteza de centrifugare de pana la 1400 rpm. Daca este vorba despre posibilitatea ca acest model sa fie instalat pentru a deservi un numar mai mare de persoane puteti sa va ajutati si de faptul ca prezinta o capacitate de incarcare de pana la 8kg. Pentru programele speciale dedicate uscatului de rufe ceea ce este prezent si ceea ce va poate ajuta este un program de uscare bumbac sau sintetice, insa totul datorita unei functii de uscare prin condensare. Nu mai aveti de vazut decat cat de mult consuma masina de spalat rufe Beko HTV8733XSO pentru a va oferi functiile si caracteristicile mentionate, si este vorba despre o eficienta pentru clasa A.

Si daca tot esti in cautarea unei noi masini de spalat, am cautat mai multe variante care cu siguranta satisfac pretentiile tale. Te bucuri de oferte excelente, reduceri de pret si posibilitate de garantie extinsa.

Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8733XSO
Deal

Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8733XSO

Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8733XSO, 1400 RPM, Spalare 8 kg, Uscare 5 kg, 16 programe, Clasa A, Alb. Cumpara akoom cu reducere

no comments 6 ani ago
Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3
Deal

Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3

Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Mini LCD, Alb. Cumpara akoom cu reducere.

no comments 6 ani ago
Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71233PTLYB3
Deal

Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71233PTLYB3

Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71233PTLYB3, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Mini LCD, Alb. Cumpara akoom la cel mai bun pret!

no comments 6 ani ago
Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO
Deal

Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO

Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO, 1000 RPM, 5 kg, Clasa A+, Alb. Cumpara akoom la cel mai mic pret.

no comments 6 ani ago
Masina de spalat rufe Arctic EF5100A+
Deal

Masina de spalat rufe Arctic EF5100A+

Masina de spalat rufe Arctic EF5100A+, 5 kg, 1000 rpm, Clasa A+, Alb. Cumpara akoom la cel mai bun pret.

no comments 6 ani ago
7.3 Total Score
Masina de spalat Beko HTV8733XSO, excelenta si eficienta

Masina de spalat Beko HTV8733XSO poate fi cumparata akoom la un pret foarte bun. Pe langa pret, achizitia va fi una de succes si datorita capacitailor tehnice de exceptie alocate de Beko ca si resurse pentru crearea acestui model de masina de spalat.

Tehnologie
9.5
Design
9.7
Pret
9.8
0