Logitech Wireless Desktop MK270 – calitate si confort

Placerea utilizarii unui computer sta, de multe ori, in eleganta carcasei precum si in designul tastaturii si al mouse-ului. Mai mult de atat, un alt rol important consta in libertatea de miscare.

Logitech Wireless Desktop MK270 este ceea ce iti trebuie pentru a transforma simpla folosire a unui calculator intr-o adevarata placere.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Design simplu, functionalitate multipla

Tastatura are un format simplu si elegant, fiind de culoare neagra si inconjurata pe lateral de o rama gri, combinatie care sporeste aspectul modern. Pe langa tastele clasice, prezinta si cateva cu functionalitate specifica aplicatiilor multimedia precum si de accesare a calculatorului, browserului, implicit si a programului de trimitere de email-uri. O tasta speciala permite inchiderea aplicatiilor deschise si stingerea calculatorului. In partea dreapta exista un buton de inchidere a tastaturii precum si logo-ul producatorului. Dimensiunile tastaturii sunt reduse fara ca partea utila sa fie mai mica decat a celorlalte modele. Ca si minusuri reclamate de posesori, ar fi o pozitionare putin incomoda a unora dintre tastele de punctuatie, dar, pe masura ce vei utiliza tastatura, te vei obisnui cu ea si acest inconvenient va disparea.

Mouse-ul Logitech Wireless Desktop MK270 este si el deosebit ca si aspect fara sa fie ostentativ. Aceeasi rama gri se regaseste si la mouse, dandu-i un aspect de office. Acest device are 3 butoane, cel din mijloc fiind sub forma de rotita, avand si rolul de scroll. Precizia derularii duce placerea navigarii pe internet la cote de nebanuit. E mult mai usor acum sa parcurgi paginile interminabile ale site-urilor de stiri sau ale retelelor sociale. Senzorul este de tip optic, rezolutia fiind suficient de mare incat sa ofere o utilizare cursiva, fara intreruperi si fara intarzieri chiar si pentru cele mai severe gusturi.

Pentru laptop sau desktop, la fel de confortabile

Setul este construit mai mult pentru portabilitate decat pentru un uz clasic la birou. Bateriile sunt facute pentru uz indelungat, din pacate neexistand un indicator care sa anunte momentul in care dispozitivele nu vor mai putea functiona. Cu toate acestea, producatorul garanteaza un minim de 24 luni de utilizare a tastaturii precum si 5 luni de utilizare in conditii normale a mouse-ului pana vor trebui schimbate bateriile.

Vezi aici mai multe detalii

Mouse-ul si tastatura Logitech Wireless Desktop MK270 se conecteaza la calculator prin intermediul unui receiver de mici dimensiuni. Instalarea acestuia este simpla, fiind necesara doar introducerea lui intr-unul din porturile USB ale calculatorului sau laptopului. Acesta utilizeaza tehnologia wireless de 2.4 GHz, astlel incat poate pastra legatura cu cele doua componente ale setului chiar si la o distanta de 10 metri fara a produce sincope de functionare. Tot despre conexiunea dintre componente si receiver putem spune ca foloseste o tehnologie de criptare performanta astfel incat informatiile transmise intre ele nu pot fi interceptate si folosite de cineva rau intentionat.

Calitatea produselor producatorului elvetian iese inca o data la suprafata prin modelul prezentat mai sus. Calitatea plasticului din care sunt fabricate cele doua device-uri, textura placuta la atingere, functionalitatea sporita a tastaturii datorita tastelor speciale, precizia de miscare a mouse-ului precum si preturile accesibile sunt dovezi ale interesului Logitech de a-si multumi fiecare client in parte. Putem spune fara nici o indoiala ca Logitech Wireless Desktop MK270 va multumi orice utilizator.

9.1 Total Score
Logitech Wireless Desktop MK270, un kit perfect

Logitech Wireless Desktop MK270 este ceea ce iti trebuie pentru a transforma simpla folosire a unui calculator intr-o adevarata placere. In articol gasesti toate informatiile legate de acest kit. Merita sa-l incercati, pretul este foarte bun.

Tehnologie
8.8
Design
9.2
Pret
9.4