Logitech MK220 – kit mouse cu tastatura la un pret accesibil

Nimic nu este mai placut decat un loc de munca curat, ordonat care, prin simplitate, sa te imbie la munca. Dar atunci cand cablurile de la tastatura, mouse, boxe, lampa si alte dispozitive electronice impanzesc masa de lucru, e cam greu sa vorbesti de ordine si curatenie.

Solutia cu care au venit marii producatori de periferice IT consta in tehnologia wireless, iar setul tastatura si mouse Logitech MK220 isi face din plin treaba, participand alaturi de tine la transformarea locului de munca intr-un spatiu placut si confortabil.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Nimic complicat, totul simplu

Nimic nu este complicat la tastatura scoasa de Logitech pe piata. Fara taste si functii suplimentare, fara design ostentativ, parca este construita pentru a nu atrage atentia si a permite concentrarea doar la task-urile zilnice. Mai mult, pe langa aspectul minimalist si elegant, tastatura vine si cu avantajul de a fi cu 36 de procente mai mica decat tastaturile obisnuite. Culoarea tastaturii este neagra, fiecare tasta avand inscriptionat simbolul corespunzator cu culoarea alba.

Tastele sunt bine conturate si silentioase, imbie la scris fara sa te deranjeze atunci cand asculti postul preferat de radio. Functioneaza cu ajutorul a doua baterii care vin incluse in pachet. Un punct negativ este ca nu exista un indicator al starii de incarcare a bateriei, dar, daca tinem cont ca producatorul garanteaza o utilizare de aproximativ un an pana cand vor trebui inlocuite bateriile, se poate trece cu vederea acest neajuns.

Un mouse comod si performant

Mouse-ul este tot de culoare neagra si se potriveste perfect in palma, oferind o experienta de utilizare deosebita. Lateralele sunt texturate, oferind o senzatie placuta la atingere. Datorita formei ergonomice, poate fi folosit o perioada lunga de timp fara a duce la obosirea mainii. Are 3 butoane, dintre care cel central este de tip rotita. Scroll-ul acestuia este fin si precis, fiind o placere sa utilizezi acest model pentru navigarea pe internet. Bateriile mouse-ului sunt garantate pentru o utilizare de circa cinci luni inainte sa fie nevoie de inlocuire.

Cele doua componente ale setului Logitech MK220 sunt cuplate la calculator cu ajutorul unui receiver de mici dimensiuni. Acesta se introduce intr-unul din porturile USB ale computerelor. Datorita criptarii de tip AES de 128 biti, nu este posibila capturarea si folosirea informatiei transmise de la tastatura catre receptor de catre un tert receiver.

Conexiunea dintre tastatura, mouse si receiver se bazeaza pe tehnologia wireless de 2.4 GHz, ceea ce permite utilizarea celor doua dispozitive de la distanta de aproape 10 metri in spatiu deschis. Cu ajutorul acestei tehnologii, vei putea lucra lejer din orice colt al biroului, fara a intampina intreruperi sau intarzieri de functionare.

Vezi aici mai multe fotografii si detalii tehnice

Desi este mai indicat pentru activitatile simple de birou, in special datorita lipsei unor taste cu functii variate, datorita dimensiunile reduse, acest set poate oricand sa devina un accesoriu de mare utilitate pentru un mini laptop.

Utilizand acest kit, vei regasi placerea lucrului la calculator. Avand in vedere portabilitatea crescuta, usurinta de instalare, autonomia crescuta, eleganta si dimensiunile reduse si, nu in ultimul rand, pretul accesibil oricarui doritor, Logitech MK220 este recomandat oricarui tip de utilizator, in special pentru munca de birou.

9 Total Score
Logitech MK220, un set wireless foarte bun

Cu siguranta cei legati de un computer desktop au mare nevoie de un kit wireless (tastatura + mouse) pentru a avea putin mai multa libertate de miscare in fata monitorului. Kitul wireless Logitech MK220 este una din solutiile ieftine, dar de buna calitate. Merita cumparat akoom!

Tehnologie
9.3
Design
8.9
Pret
8.8