Liebherr CUP 3011 – o combina frigorifica extrem de accesibila

Atunci cand te-a lasat vechiul frigider si esti fortat sa cumperi altul nou, fara sa ai stabilit un buget pentru asa ceva, Liebherr CUP 3011 este solutia ideala. Este o combina frigorifica suficient de incapatoare pentru a pastra in ea alimentele unei familii obisnuite si este disponibila in magazinele online la preturi accesibile pentru oricine.

Vezi reducerea oferita de eMAG

Combina-frigorifica-Liebherr-CUP-3011Culoarea alba, delicata, si design-ul minimalist, dar atragator, fac ca aceasta combina frigorifica sa fie potrivita pentru orice bucatarie, fie ea una obisnuita sau una moderna. Deschiderea este, in mod normal, spre dreapta, dar posibilitatea de a schimba usile nu limiteaza locurile in care poate fi instalata. Manerul este incorporat in design-ul usilor, fiind la fel de accesibil indiferent de modul in care se face deschiderea lor.

La Liebherr CUP 3011, congelatorul este separat de frigider, fiecare dintre ele avand propria usa, ceea ce face ca accesul in cele doua compartimente sa fie facil, neexistand riscul de a fi afectat unul dintre ele atunci cand se umbla in celalalt.

Dimensiunile combinei Liebherr CUP 3011 sunt rezonabile, 180 x 55 x 62.8 cm, putand fi instalata cu succes si intr-o bucatarie mai mare, dar si intr-una mai modesta ca si marime. La aceste dimensiuni, dispozitivul electrocasnic pune la dispozitie un volum brut total de 290 litri, din care 284 litri sunt utilizabili. Dintre acestia, 85 litri sunt rezervati congelatorului, mai mult decat suficienti pentru a depozita alimente congelate in cantitate apreciabila. Pe de alta parte, frigiderul pune la dispozitie un volum de 199 litri in care pot fi pastrate alimente de toate tipurile, chiar si pentru familiile numeroase.

Liebherr CUP 3011 iti aduce un congelator excelent compartimentat

Congelatorul este impartit in 3 compartimente separate, prin intermediul unor sertare din plastic. Capacitatea de inghetare a acestuia este de 7 kg in 24 ore, destul de impresionanta pentru clasa lui de pret. Combina frigorifica Liebherr CUP 3011 are in dotare si o tava pentru gheata.

Frigiderul este si el impartit tot in 3 compartimente separate unul de altul prin rafturi din sticla securizata. Pentru a pastra legumele si fructele proaspete, o perioada mai lunga de timp, frigiderul are in structura sa si un compartiment special destinat acestora. Usa aparatului frigorific Liebherr CUP 3011 are 3 suporturi pentru utilizari multiple. Interiorul este luminat, facand usor accesul la alimentele depozitate.

Din punctul de vedere al specificatiilor tehnice, nu avem prea multe de spus. Avand in vedere pretul la care este disponibil, producatorul a dotat combina doar cu un compresor si fara prea multe reglaje electronice. Temperatura de racire se regleaza din interiorul frigiderului, aceasta influentand si temperatura de congelare. Clasa de racire a combinei este SN-ST, fiind folosit agentul de racire R600a.

Vezi reducerea oferita de eMAG

Desi si congelatorul si frigiderul sunt racite de un singur compresor, clasa energetica este A+, consumul energetic fiind de 0.757 kWh/24h.

Ca si functii speciale, congelatorul dispune de optiunea SmartFreeze care ajuta la o congelare eficienta a alimentelor in functie de volumul lor.

Desi, aparent, calitatile tehnice ale acestui aparat nu impresioneaza cu ceva special, volumul net, consumul redus si pretul extrem de incurajator fac din Liebherr CUP 3011 o optiune demna de luat in seama atunci cand vrem sa inlocuim vechiul frigider cu altul de calitate si ieftin.

Vezi si ultimele noastre review-uri la frigidere si combine frigorifice:

8.9 Total Score
O combina frigorifica cu un pret cald 🙂

Liebherr CUP 3011 este o combina frigorifica excelenta pentru intreaga familie. In plus se bucura si de avantajul pretului ceea ce face ca aceasta combina sa fie si extrem de competitiva.

Tehnologie
8.8
Design
8.5
Pret
9.3