LG MH6042D: cuptorul cu microunde multifunctional

LG MH6042DCuptorul cu microunde este un aparat indispensabil in orice bucatarie, acesta putand deservi atat incalzirii preparatelor, cat si pregatirii de gustari calde (ex.popcorn), decongelarii alimentelor sau chiar si gatitului.  LG MH6042D este un cuptor care indeplineste toate aceste functii, fiind totodata unul dintre cele mai accesibile din categoria sa.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Volum mare si programe variate de incalzire

LG MH6042D este un cuptor cu microunde care reuseste sa incorporeze un volum destul de mare intr-un design compact. Modelul are un volum de 20 de litri, in timp ce dimensiunile sale sunt de 455 x 320 x 252 mm. Raportul este unul foarte bun. Cuptorul isi va gasi loc cu usurinta atat pe un blat de bucatarie, cat si pe o masa, un bar sau alt loc mai ingust. Designul sau este unul modern, carcasa argintie avand un aspect usor de potrivit cu restul aparaturii sau mobilierul de orice fel.

Butonul de deschidere a usii este asezat convenabil si nu necesita aplicarea unei forte mari.

Un rol important in design il ocupa si panoul de control. Acesta este prevazut cu mai multe culori si pictograme care fac un contrast placut fata de restul carcasei si in acelasi timp ajuta la detectarea mai usoara a functiilor. Cuptorul este foarte usor de programat, panoul de control fiind nu doar placut vizual, ci si foarte practic.

Vezi aici mai multe modele de cuptoare cu microunde.

Punctul forte principal al cuptorului LG MH6042D consta insa in numarul mare de programe. Exista in total 5 programe, fiecare fiind prevazut atat cu setari automate, cat si cu posibilitatea personalizarii in detaliu. Cuptorul indeplineste functiile grill, de dezghetare si de incalzire si poate fi adaptat pentru alimente specifice. Functia grill atinge o temperatura ridicata intr-un timp mult mai redus decat in mod obisnuit.

Vezi aici toate detaliile tehnice si pret

Cuptorul este dotat cu sistemul I-Wave care ofera o performanta imbunatatita in functia de  gatit. Acest lucru se realizeaza prin generarea mai multor puncte de caldura in cavitatea cuptorului. Incalzirea se face cu ajutorul unor unde tridimensionale Intellowaves care asigura o distribuire uniforma. Incalzirea se face astfel pe intreaga suprafata, fara a exista diferentele neplacute atat de des intalnite in cazul modelelor vechi.

Nu in ultimul rand, cuptorul se curata mai usor datorita faptului ca are un strat de pudra EasyClean. Suportul interior rotund are un diametru de 24.5 cm.

Modelul nu va genera cresterea foarte mare a facturilor la curentul electric. Pentru economisirea in momentele in care cuptorul nu este pornit se poate selecta functia Eco On. Aceasta se poate activa manual, fiind insa activata si automat dupa primele 5 minute in modul stand-by.

LG MH6042D este un cuptor care aduce o serie extinsa de beneficii fata de cele clasice. Modelul ofera un numar mare de functii, un volum bun si o interfata usor de folosit, fiind astfel cu adevarat practic din toate punctele de vedere. Cuptorul are un pret foarte atractiv, fiind unul dintre cele mai accesibile modele care beneficiaza de functia grill. Investitia este una foarte inspirata, cuptorul fiind util pentru o varietate de situatii si putand raspunde cu siguranta nevoilor oricarei familii.

Cuptor cu microunde LG MH6042D, 700 W, 20 l, LED, Argintiu. Cumpara akoom cu reducere!

9.7 Total Score
Un cuptor cu microunde istet si ieftin

LG MH6042D este un cuptor cu microunde cu volum mare si o paleta larga de de programe de incalzire. Este exact de ce avem cu totii nevoie in bucatarie. Il poti cumpara akoom la un pret foarte bun!

Tehnologie
9.6
Design
9.8
Pret
9.8