Best seller

LG Econo Inverter Z12EM, aparat de aer conditionat bun, de la o firma mare

LG este una dintre cele mai puternice si mai mari firme de electronice si electrocasnice si de ani buni acestia domina piata. Si poate ca aparatele de aer conditionat nu sunt la fel de celebre precum televizoarele LG, dar in mod cert este sunt premium si isi fac treaba foarte bine. In plus, sunt si foarte diverse, putand sa gasesti modele de 9000 BTU, dar si de 18000 BTU, pentru toate nevoile si suprafetele.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

De aceasta data vom vorbi insa despre un aparat mediu din acest punct de vedere, dar care in niciun caz nu face economii atunci cand vine vorba despre calitatea efectiva si despre modul in care functioneaza. LG Econo Inverter Z12EM este un model de 12000 BTU, care raceste cel mai bine suprafete de vreo 50 mp. Poti merge si ceva mai departe, pana pe la vreo 70 mp, dar in acest caz conteaza foarte mult si daca vrei sa fie rece (sau cald in casa) sau doar te multumesti cu schimbari de cateva grade.

Si chiar daca suprafrata de racire este decenta, cel mai atractiv lucru la acest aparat probabil ca este motorul de tip inverter. Acesta nu se opreste niciodata, ci doar reduce turatia, pentru a deveni mai puternic atunci situatia o impune. Astfel, raceste mai repede si consuma mai putina energie, dar este ceva mai zgomotos (si un pic mai scump). Totusi, cred ca avantajele sunt cu mult mai multe decat dezavantajele.

LG Econo Inverter Z12EM – un aparat interesant

Daca te uiti la el, iti vei da seama ca producatorii au lucrat bine la design, dar nu au vrut sa transforme aparatul in brad de Craciun. Acesta are cateva led-uri, dar nu este nici extrem de colorat, nici foarte luminat. Se controleaza simplu si acest lucru este foarte important, pentru ca il face usor de folosit pentru oricine.

Bineinteles, nu lipsesc nici functii suplimentare, pentru ca in ziua de astazi un aparat de aer conditionat nu doar raceste si incalzeste. In primul rand, se remarca functia Jet Air, care raceste/incalzeste mult mai rapid aerul atunci cand este nevoie de asta (totusi, schimbari bruste nu sunt bune, deci nu ar trebui sa fie folosita prea des).

Vezi mai multe detalii tehnice si pret

La fel de mult conteaza si ca filtrul de protectie este unul dublu. Astfel, ai mai multa siguranta ca aerul din camera va fi mai curat si mai sanatos pentru locatari. Nu in ultimul rand, aparatul are functii precum autocuratarea si daca se conecteaza la Wi Fi, el se poate si autodiagnostica daca apar nereguli in functionare.

In concluzie, LG Econo Inverter Z12EM este un aparat de aer conditionat foarte bun. Modern, destul de puternic, cu multe sisteme si functii utile si cu un motor Inverter de ultima generatie, acesta isi va face treaba daca este montat in locuinta potrivita. Din pacate, nu vine si cu kit de instalare, care presupune o investitie in plus, dar pretul sau nu este unul extrem. In plus, luat la reducere ar reprezenta cu siguranta una dintre cele mai bune afaceri din acest sezon..

Aparat de aer conditionat LG Econo Inverter Z12EM, 12000 BTU, Clasa A+, Jet Cool, Filtru de protectie dublu, Autocuratare, Alb. Cumpara akoom cu reducere!

9.6 Total Score
LG Econo Inverter Z12EM

Un aparat de aer conditionat excelent, la un pret foarte bun. Caldurile se apropie, merita investitia. LG Econo Inverter Z12EM este unul dintre aparatele care cu siguranta te vor multumi!

Tehnologie
9.4
Design
9.6
Pret
9.7
PROS
  • Excelent raport calitate / pret
  • 12000 BTU
  • Functia Jet Air
CONS
  • Acopera spatii de maxim 50 metri patrati