LG Econo Inverter Z09EM: aer conditionat pentru locuinte mici

Stiu ca este iarna si poate ca nu acum este momentul potrivit sa vorbim despre un aparat de aer conditionat. Chiar daca ele isi gasesc utilitatea si in anotimpul rece, pentru ca incalzesc aerul din casa, nu cred ca exista vreo persoana care vrea sa dea gauri in pereti si sa monteze aparate la temperaturi cu minus. Si, totusi, daca doar il cumperi acum si il montezi la primavara, afacerea ar putea sa fie una buna.

LG Econo Inverter Z09EM este un aparat de la o firma mare, dar nu se poate spune despre el ca este mare. De fapt, are  o capacitate de doar 9000 BTU si acopera astfel o suprafata destul de redusa. Este bun mai ales in garsoniere sau in apartamente mici, unde nu vrei sa racesti prea mult. Totusi, ca dotari, este un model peste medie si, cu atat mai mult, iarna il poti gasi cu reduceri importante.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

LG Econo Inverter Z09EM – un aparat de aer conditionat cu tot ceea ce ii trebuie

Asa cum spuneam, capacitatea de racire a acestui aparat de aer conditionat LG Econo Inverter Z09EM este de 9000 BTU. Capacitatea de incalzire este mereu ceva mai mica, dar, in cea mai mare parte, aparatul isi va face treaba si in acest sens. Totusi, nu trebuie sa uitam ca este vorba despre un model destul de mic si ca el nu trebuie montat intr-o casa mare. Practic, asa vei gasi doar un motiv pentru a fi dezamagit de aparat si niciodata nu te vei putea bucura de el asa cum trebuie. In schimb, la suprafata potrivita, el poate sa arate cu adevarat de ceea ce este in stare.

Ca design, LG Econo Inverter Z09EM arata normal. Este alb si in partea de jos vei intalni niste leduri alaturi de butoanele cu care il controlezi. Nu este un model extrem de complet, dar nu este nici unul foarte scump, deci cele doua aspecte se compenseaza extrem de bine. Inainte de a-l cumpara, trebuie sa stii si ca nu vei primi kit de instalare, deci acesta va trebui sa fie achizitionat separat.

Vezi toate specificatiile tehnice

In rest, calitatile sale pot sa impresioneze. Are si o functie Jet Cool, care actioneaza ca un fel de sistem de racire rapida, aducand temperatura la 18 grade in doar 30 de minute (asta cand ai nevoie, pentru ca 18 grade pot fi destul de putine). In plus, filtrul este unul care protejeaza impotriva prafului si a bacteriilor, iar aparatul are si un sistem electronic de autodiagnosticare, care te anunta daca a patit ceva.

In final, sistemul de filtrare este unul care se curata singur, ceea ce adauga inca un element interesant si util modelului LG Econo Inverter Z09EM. Asadar, poate ca aparatul de aer conditionat nu este cel mai mare, cel mai puternic si nici cel mai modern, dar nu toata lumea are nevoie de asa ceva la el in casa. Cel mai mult conteaza ca aduce posibilitatea folosirii unui model de marca si intr-o casa mai mica si ca nu ii lipseste niciun sistem dintre toate cele devenite de baza in ultimii ani. Iar pretul, mai ales cu reducere, este foarte acceptabil pentru toate buzunarele.

Aparat de aer conditionat LG Econo Inverter Z09EM, 9000 BTU, Clasa A+, Jet Cool, Filtru de protectie dublu, Autocuratare, Alb. Cumpara akoom cu reducere!

9.6 Total Score
LG Econo Inverter Z09EM, economic si bun

LG Econo Inverter Z09EM este un aparat de aer conditionat perfect pentru locuintele mai mici. Este unul dintre acele device-uri electrocasnice pe care le achizitionezi, le montezi si stau acolo ani buni fanacandu-si excelent treaba. O investitie care merita, o vei simti din plin mai ales in zilele toride de vara.

Tehnologie
9.6
Design
9.5
Pret
9.7