Lego Movie – noi modele, preturi si reduceri

Set-constructie-LEGO-Movie-Nava-spatiala-spatiala-SPATIALA-a-lui-BennyNu gresim cu nimic atunci cand spunem ca Lego nu este doar o jucarie. Desi le cumparam de la raionul de jucarii, Lego este mult mai mult de atat. Este o stare de spirit, un mod excelent de modelare a imaginatiei, pana la urma un suport educational valoros, unanim acceptat si promovat in toate sistemele de educatie.

Bineinteles, Lego este in primul rand pentru copii, dar nu doar pentru ei. Micutele piese de plastic Lego sunt ca un magnet pentru toate varstele. Nu cred sa existe om care sa nu fi incercat macar o data sa construiasca ceva cu Lego. Astazi, printr-un excelent program de marketing Lego imbraca diverse forme si culori, toate special gandite pentru a-i distra si mobiliza pe cei care doresc sa-si puna imaginatia la treaba.

In articolul de fata vom face o pledoarie in favoarea unei colectii exclusiviste Lego, anume Lego Movie.

Vezi aici noile preturi la seturile Lego Movie

Set-constructie-LEGO-Movie-Transportor-supersecret-de-trupe-de-politieCu un nume inspirat de povestile ecranizate, Lego Movie reuneste seturi de constructie Lego de niveluri diferite de dificultate, toate cu personaje si scene intalnite in filmele preferate ale celor mici. Mai jos o sa si gasiti cele mai importante seturi Lego Movie, cu mentiunea ca le si puteti cumpara – selectia noastra a urmarit si pretul foarte bun pe care-l au in aceasta perioada.

Lego Movie este si un film lansat in 2014, animatie care s-a bucurat de mult succes in randul copiilor de toate varstele. Intorcandu-ne la micile bucatele de piese Lego si la colectia Lego Movie, cei mici au acum posibilitatea de a construi nava spatiala a lui Benny sau robotul lui Emmet, de a le configura dupa bunul plac sau, pentru cei mai precisi, respectand cu sfintenie pasii din manualele de asamblare. Si acestea sunt doar doua exemple, in colectia Lego Movie sunt mult mai multe seturi de constructie.

Set-constructie-LEGO-Movie-Camera-de-topirePreturile variaza si ele, este normal, vorbim aici de seturi cu un numar mai mic sau mai mare de piese. Lego Movie este o colectie aparte in universul Lego, orice copil se va bucura si mandri cu o astfel de achizitie, asa ca daca intentionati sa cumparati o noua jucarie Lego nu ar fi rau sa va orientati si catre aceasta colectie.

Mai jos aveti cele mai importante seturi Lego Movie care se pot gasi si in Romania. Pentru detalii si preturi accesati seturile care va intereseaza.

Lego Movie – noi modele, preturi si reduceri

Tags: