LEGO City Post de poliţie de mlastină

Piesa cu piesa, de 707 ori, orice baiat de scoala va construi cu placere Postul de poliţie de mlastină cu care Lego City isi intampina micii amatori de aventuri. Este o experienta care il poate fascina si pe tata, asa ca poate nu ar fi rau sa cumperi doua seturi, oricum pretul este excelent.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

„Fisa postului” implica o urmarire ca-n filme dupa niste infractori care au reusit sa evadeze, asa ca pune repede, tinere politist, de o masina adecvata cu care sa-i poti urmari. Construieste-o pas cu pas, pune fiecare piesa cu grija acolo unde ii este locul, asigura-te ca este bine sustinuta si corespunzator legata de toate celelalte, ca sa te asiguri ca va sustine palpitanta urmarire care neaparat trebuie sa se soldeze cu un succes, pentru ca nu-i poti lasa pe baietii rai sa umble liberi prin orasul tau.

Mobilizeaza toate unitatile de politie, apoi plaseaza-ti subordonatii in masina de teren 4×4 pentru cazul in care fugarii au luat-o pe teren solid. Iar tu sari cu energie la bordul puternicei barci cu motor pe care ai construit-o bucata cu bucata si stii cat este de performanta. In acest fel, nelegiuitii nu vor avea scapare nici pe apa. La sfarsitul zilei, dupa ce ti-ai indeplinit sarcina de a-i pune pe cei ce incalca legea acolo unde merita, poti sa te declari multumit. Si fii pregatit, maine te asteapta alte aventuri. Munca de aparator al legii nu se termina niciodata.

Vezi mai multe reduceri la seturi Lego

lego city post de politie de mlastina