Laptopuri Lenovo – multimedia la purtator

„Cultura noastra ne defineste. Numim asta calea Lenovo si ea comprima valorile pe care le impartasim si practicile de afaceri pe care le derulam. Facem ceea ce spunem si tot ceea ce facem reprezinta angajamentul nostru pentru calitate”, afirma reprezentantii Lenovo pe frontispiciul unei companii care nu doar spune, ci si transforma tehnologia in realitate cu o linie de laptopuri de exceptie.

Vezi aici promotiile la laptopuri Lenovo

Eleganta accesibila

Laptop-Lenovo-Ideapad-G5070-rightPerformanta nu a fost niciodata mai la indemana si experienta multimedia niciodata mai apropiata si mai prietenoasa decat cu laptopul Lenovo G50-30. Dotat cu ultimele generatii de procesoare Intel, acest dispozitiv reactioneaza cu promptitudine, iar placa grafica integrata Intel HD Graphics da si forta vitezei. Pe langa calitatea remarcabila a redarii, sunetul este un atu in plus pentru laptopul Lenovo G50-30, care reda si sonor la fel de performant ca si vizual, ceea ce inseamna ca vizionarea unui film devine o adevarata placere. Discret dar puternic, minimalist dar eficient, laptopul Lenovo G50-30 este intruchiparea elegantei accesibile.

Citeste si review-ul nostru la laptop Lenovo G50-30.

Independenta energetica

„Vrem sa fim parte a celei mai respectate cai de a produce din lume. Aceasta este viziunea care ne ghideaza”, spun chinezii de la Lenovo, care vin in intampinarea pretentiilor consumatorilor cu celebrele de acum laptopuri Lenovo IdeaPad Z50-75. Imaginile pe care le redau sunt de o claritate exceptional, gratie afisajului Full HD, sunetul este amplu si profund multumita difuzoarelor stereo si tehnologiei Dolby Home Theater, iar spatiul generos de stocare inseamna in fapt posibilitatea de a vedea un film in cele mai bune conditii, oriunde si oricand. Asta si pentru ca laptopul Lenovo IdeaPad Z50-75 este rezistent si fiabil, avand o independenta energetica crescuta.

Povestea continua

Laptop-Lenovo-IdeaPad-Z50-70-link„La Lenovo, toti aspiram catre perfectiune, indiferent ca producem, ne deservim clientii sau lucram in echipa. Avem ambitia de a furniza produse fara egal, care sa ne reflecte expertiza si viziunea”, sintetizeaza cei de la Lenovo. Nimic mai adevarat in cazul laptopului Yoga 3 Pro, dispozitivul inteligent care a cucerit milioane de utilizatori prin calitati de exceptie. In primul rand, este multifunctional, facand un pas inainte spre deplina conectare a dispozitivelor intr-unul, trend mondial actual: este laptop, stand, tent si tableta. Mai departe, procesorul asigura aceste performante si multe altele, fiind in acelasi timp si extrem de eficient energetic.

Laptopul Yoga 3 Pro este cel mai bun si de incredere partener de lucru, cu capabilitatile lui extinse care se adapteaza oricaror sarcini si oricarui ritm, oricat de intens. Acelasi dispozitiv este entertainerul perfect, redand filme si videoclipuri la standardele cele mai inalte. Flexibil si adaptabil, mobil si cu un aspect care il evidentiaza, laptopul Yoga 3 Pro este in acelasi timp conexiunea ideala cu exteriorul, navigarea in lumea virtuala fiind pentru acest dispozitiv o joaca de copii. Cu laptopul Yoga 3 Pro lucrati, va distrati, calatoriti, va informati, va relaxati. Poate totul, de la redarea de filme si muzica la realizarea unor documente complexe si poate fi cu utilizatorul peste tot si pentru orice activitate.

Lenovo opereaza in peste 60 de tari si vinde in 160. Povestea acestui succes generat de calitate continua.

Laptopuri Lenovo cu reducere

Citeste cele mai noi review-uri la laptopuri: