Laptopuri Apple – tehnologia suprema. Modele si preturi

Apple vine in fata utilizatorilor cu laptopuri care pot fi considerate minuni ale tehnologiei, gratie celei mai inalte tehnologii inglobate in cel mai restrans spatiu imaginabil. Viitorul notebook-urilor incepe cu Apple.

Excelenta pentru cunoscatori

apple_macbook_pro_retinaMacBook este acea linie de laptopuri Apple care coaguleaza o forta incredibila cu o performanta greu de imaginat, totul intr-un design atat de subtire incat taie respiratia. Aceste sisteme lucreaza la viteze uluitoare intr-o liniste perfecta si cu o eficienta neegalata.

Laptopurile Apple MacBook sunt dedicate cunoscatorilor care vor experienta suprema de la un laptop, de aceea se si incadreaza in categoria high de preturi. Seria de Laptopuri MacBook Pro beneficiaza de afisajul Retina care nu se poate asemui cu nimic similar din lumea laptopurilor. Aceste sisteme au afisajul cu cea mai inalta rezolutie din lume, cu efect de claritate top mondial, o experienta unica, dintr-un unghi de vizualizare de 178 de grade.

Vezi modele si preturi de laptopuri Apple MacBook Pro

Viitorul a inceput

Noile MacBook Pro sunt cele mai uşoare laptopuri create vreodata si aproape la fel de subtiri ca seria MacBook Air. Despre aceasta din urma, aceeasi tehnologie fantastica umple un spatiu atat de minimalist incat laptopurile par bijuterii. Numai ca, odata deschise, o lume intreaga navaleste langa utilizitator. Sunt somptuoase si in acelasi timp delicate, puternice dar neasemuit de mobile, pe cat de frumoase si versatile pe atat de elegante si de incredere din punct de vedere al tehnologiei incorporate.

apple-macbook-airLaptopurile MacBook Air aduc viitorul in fata utilizatorului, dovedind ca nu exista limite atunci cand fiecare detaliu este o opera de inginerie si de arta. Ecranul are o grosime de doar 4,86 milimetri, cu o rezolutie uimitoare de 1440×900 pixeli la modelul de 13 inch. Formatul widescreen face imaginea confortabila pe cat este de limpede, iar microfoanele duale ale MacBook Air sunt de-a dreptul inteligente, reactionand odata cu laptopul si cu solicitarile utilizatorului.

Atingerea miraculoasa

Cine deschide cu o simpla atingere un laptop Apple MacBook Pro 13 descopera fascinatia revolutionarului ecran Retina. Efectele sunt spectaculoase: imagini intesate de pixeli, prin glisarea sau apropierea si departarea degetelor utilizatorul poate literalmente sa treaca de la o aplicatie la alta, iar prin intermediul noului trackpad Force Touch poate „simti” ce este pe ecran. Laptopul MacBook Air 11 este o alta ilustratie a unui cumul de tehnologie intr-un spatiu minimalist si cu un design care initial nu lasa sa se intrevada forta uriasa a acestui sistem. De la navigare rapida la comunicare usoara, de la stocare intr-o memorie generoasa la redare exceptionala, totul este posibil la cele mai inalte standarde.

Vezi modele si preturi de laptopuri Apple MacBook Air

Primul laptop Apple MacBook Air era la vremea lui o revolutie si parea de neegalat. Dupa ani, Apple MacBook Air este campionul absolut al portabilelor, iar realizatorii sai raman la fel de preocupati de a depasi inca o frontiera si inca una. La inceput, de pilda, autonomia energetica a lui MacBook Air era de cinci ore, iar astazi depaseste 12. Ceea ce parea o suplete de neatins in momentul lansarii pe piata a devenit o si mai remarcabila subtirime, in care s-a inglobat inca si mai multa putere.

In conditiile in care va continua sa inoveze pana la uimire, Apple este menit sa ramana un rege al laptopurilor si un brand ale carui produse care nu se aseamana cu nimic.

Vezi si ultimele noastre review-uri la laptopuri: