ElectroniceLaptopuri

Laptop HP 250 G3

Laptopul HP 250 G3 are unul dintre cele mai bune raporturi calitate-pret, oferind o configuratie foarte atractiva pentru un pret excelent pozitionat pentru un laptop din aceasta categorie. Vom incerca in cele ce urmeaza sa prezentam principalele atuuri ale unui asemenea laptop. Pretul acestui laptop il puteti afla de aici.

Laptop HP 250 G3 – design portabil adaptat mobilitatii tale

laptop-hp-250-lateralAvantajul principal al laptopului in fata unui sistem desktop este faptul ca poate fi transportat usor peste zi, oriunde te-ai afla. Designul modelului de fata este cu atat mai atractiv cu cat a dus acest avantaj la maximum. Astfel, dimensiunile sunt de 378 x 25.3 x 259.2 mm, iar greutatea este de doar 2 kg. Pentru a-l transporta usor, vei primi gratuit si o geanta HP. Carcasa este alcatuita din plastic si este complet neagra. Liniile acesteia sunt rotunjite, aspectul fiind unul foarte elegant. Pentru a fi utila mai multor tipuri de activitati, tastatura include si partea numerica. Tastele sunt plate si ofera o experienta placuta de scris. Touchpad-ul este destul de mare si are o precizie ridicata.

Laptop HP 250 G3 – configuratie decenta la pret mic

Pentru nivelul sau de pret, modelul se misca foarte bine. Acesta beneficiaza de un procesor Intel Core i3 cu o frecventa de 1.8 GHz care permite un multitasking cursiv. Configuratia mai cuprinde o memorie RAM de 4 GB DDR3 cu posibilitatea de extindere pana la 8 GB printr-un slot suplimentar si o placa video integrata Intel HD Graphics 4000. Vei putea, astfel, sa desfasori orice activitate standard fara probleme. Capacitatea de stocare este de 500 GB si este de tip HDD. Bateria integrata este de tip Li-Ion cu 3 celule si are o autonomie de lucru de pana la 4 ore.

Ecran HD pentru imagini pline de viata

Pentru a oferi o vizibilitate buna, laptopul este dotat cu un ecran HD de 15.6 inch. Acesta are o latime de 39.6 cm, fiind ideal pentru vizionarea de filme si oferind conditii de lucru foarte bune. Ecranul este de tip anti-glare, nereflectand lumina si oferind astfel o vizibilitate foarte buna. Rezolutia este de 1366 x 768 de pixeli.

Multimedia de calitate

laptop-hp-250-backSistemul audio este unul HD si are la baza difuzoare stereo. Sunetul este puternic si clar. Pentru apelurile video pe Skype este disponibila o camera web HD de 720 p. Modelul mai beneficiaza de un cititor de carduri si o unitate DVD RW.

Port-uri pentru conexiuni video, USB si LAN

Modelul este dotat cu 1 port HDMI si 1 port VGA pentru conexiuni video, 2 port-uri USB 2.0 si 1 port 3.0 pentru transferul de date si 1 port de retea pentru conexiunea la internet. Port-urile sunt asezate pe marginile laterale. Pentru o conectivitate suplimentara, sunt disponibile tehnologiile Wireless si Bluetooth. Vei putea astfel sa transferi fisiere pe smartphone, tableta sau camera foto fara a mai avea nevoie de un cablu de date.

In concluzie, laptopul HP 250 G3 este unul dintre cele mai atractive modele din categoria sa de pret. Acesta are o configuratie care ii permite sa se miste bine in orice tip de activitate standard si este potrivit pentru transportul la cursuri sau la birou, intrucat beneficiaza de un design portabil elegant.

Save

Laptop Lenovo IdeaPad 300-15 cu procesor Intel® Core™ I7-6500U 2.50GHz, Skylake™, 15.6", 4GB, 1TB, DVD-RW, AMD Radeon R5 M330 2GB, Free DOS, Black

8.3 Total Score

Design
8.5
Performanta
8
Pret
8.5

Tags: