Laptop Dell Inspiron 5558 – Multimedia la persoana intai

Un laptop care sa se afle in gama de preturi medii si totusi sa ofere inalta tehnologie si o experienta de vizualizare de necrezut, ba in plus sa mai fie si frumos, autonom pe termen lung, subtire si rezistent este mai usor de gasit decat ti-ai putea imagina. Cauta in oferta Dell si laptopul Dell Inspiron 5558 este toate acestea la un loc. Si mai mult.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Dell Inspiron 5558 – raspuns rapid si impecabil

Esti pretentios. Vrei ca laptopul tau sa fie o aparitie. Il vrei subtire, ultramodern, versatil, inteligent, adaptabil. Vrei sa aiba o memorie confortabila, sa redea cu o claritate de zile mari si sa mearga cu tine peste tot. Iata-l: este laptopul Dell Inspiron 5558, care abia asteapta sa te puna in valoare. Are o grosime mai mica de 1 inch, un design de exceptie si optiuni minunate de culoare. Esti un ziarist grabit? Ia-l cu tine peste tot, de la conferinte de presa la reportaje de teren. Iti va permite sa scrii rapid si fara greseala tot ce ai de scris, in conditii de exceptie. Nu te va lasa niciodata, orice ai avea de transmis. Nicio stire nu va fi mai rapid difuzata decat cu acest laptop. Esti un director de vanzari cu nenumarate produse in portofoliu?

Laptop-Dell-Inspiron-5558-rightNu uita sa ai in geanta de serviciu eleganta si stilatul laptop Dell Inspiron 5558. Clientul tau este dificil si exclusivist, asa ca este nevoie sa deschizi mai multe pagini in acelasi timp si sa faci o prezentare care sa-ti aduca un binemeritat comision. Cel care va pune umarul alaturi de tine ca o asistenta perfect eficienta este laptopul Dell Inspiron 5558, cu puterea lui de a raspunde rapid si impecabil oricaror sarcini. Esti o secretara care lucreaza cu un proiect european? Nenumaratele fise si documente ale studentilor inscrisi in proiectul de care te ocupi au loc cat vrei in memoria confortabila a laptopului Dell Inspiron 5558, cu care poti lucra oriunde. Si, dupa cum este moda actuala, iti incape si in poseta daca aceasta nu este una plic.

Vremea lucrului confortabil

Motorul laptopului Dell Inspiron 5558 este procesorul Intel Core din a treia generatie. Cum spuneam, inalta tehnologie in niste dimensiuni de jucarie, cu performante impresionante. Paginile web galopeaza in fata ochilor tai, jocurile si aplicatiile se incarca rapid, placa grafica dedicata NVIDIA GeForce faciliteaza sarcinile intense de editare foto sau video, fara ca performanta sa fie incetinita. Redarea este una uimitoare, care te va lasa fara grai. Este uimitor ce insusiri tehnice pot fi inglobate intr-un laptop care impresioneaza ca aspect. Este suficient sa-l pornesti si redarea nu va mai fi niciodata la fel. Culorile sunt calde, vibrante, fotografiile sunt impecabile, redate in toate detaliile care te fac sa zambesti melancolic, ai tai sunt aproape de tine cu fetele lor imbujorate, iar fisierele sunt clare, eficientizandu-ti munca la maximum. Vizualizarea True Color permite reglarea saturatiei culorilor dupa preferinta. Perfectiunea poate deveni astfel arta.

Vezi mai multe poze si detalii tehnice

Nu in ultimul rand, laptopul Dell Inspiron 5558 este un as al conectivitatii. Poti lucra neintrerupt – chiar si pe intuneric – utlizand tastatura retroiluminata, care asigura o mai mare precizie a tastarii in conditii de lumina slaba. Poti mari si micsora imaginea rapid prin continut cu ajutorul touchpad-ului de precizie generos. Reteaua Wi-Fi cu raza mare de actiune se bazeaza pe recenta tehnologie 802.11ac, care inseamna navigare pe internet, redare in flux si conversatii prin chat in toata locuinta.

Incearca laptopul Dell Inspiron 5558 si un sfert de camera (partea aceea cu biroul pe care sa stea un desktop in fata caruia te doare spatele dupa doua ceasuri) poate fi eliberata. A venit vremea sa lucrezi confortabil!

9.6 Total Score
Un laptop excelent pentru cei cu buget mic

Dell Inspiron 5558 poate fi si laptopul tau. Nu costa o avere, insa face multe si le face bine. Pe noi ne-a convins si prin felul cum se misca, dar si cum arata. O achizitie care merita.

Design
9.4
Tehnologie
9.7
Pret
9.7