Laptop Dell Inspiron 5555 – Multimedia in fata ochilor

Ai strans bani tot anul pentru un laptop de calibru, care sa-ti sustina toate activitatile si sa se compăorte ca o masina noua, adica „sa nu-i ridici capota” ani la rand? Stii exact ce vrei, adica un Dell? Iti prezentam modelul Dell Inspiron 5555 si vei avea surpriza sa-ti si ramana bani.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Dell Inspiron 5555 – titan al procesarii

Dell Inspiron 5555Dell este un titan al procesarii, asta stie toata lumea. Cu ce vine modelul 5555? Cu o putere de procesare care iti va permite totul, in cele mai bune conditii, rapid, fara greseala, fara intreruperi, fara piedici. Cu ajutorul unitatii cu accelerare AMD, care apeleaza fara probleme la nucleele de calcul sau de procesare grafica in functie de necesitatile aplicatiilor, ai la indemana un maestru al raspunsului prompt la solicitari. Nici nu conteaza ce vrei – pagini web, jocuri, aplicatii – totul se incarca repede, iar satisfactia ta nu este doar garantata, ci si deplina. Productivitatea acestui laptop este un alt atu de netrecut cu vederea – in fond, asta si cauti, un partener multimedia frumos si destept. Mareste sau micsoreaza imaginea, sa vezi cat de repede defilezi prin continut cu ajutorul touchpad-ului de precizie generos. In plus, reteaua Wi-Fi cu raza mare de actiune reduce durata de incarcare in memoria cache, asa incat esti mai liber ca oricand sa navighezi pe internet, sa redai in flux si sa comunici prin chat in toata locuinta. Asadar, viteza, mobilitate, versatilitate, usurinta si confort in utilizare, rezistenta si capacitate extinsa de comunicare. Laptopul Dell Inspiron 5555 nu doar te-a eliberat de desktop, dar a facut-o in stil mare.

Elegant si performant

Laptopul Dell Inspiron 5555 este un mare salt inainte si din perspectiva imaginii pe care o reda, in conditii grafice de exceptie, asa cum numai Dell pare capabil. De altfel, ai observant si tu ca marii specialisti IT folosesc aproape in exclusivitate aceasta marca de laptop, si nu intamplator. Unghiurile de vizualizare sunt excelente, culorile vii si calde, dinamismul imaginii iti face placere de fiecare data cand folosesti laptopul. Imaginii de exceptie i se adauga un sunet de calitate profesionala. Tehnologia Waves MaxxAudio reda acute mai inalte si grave mai joase si ofera o performanta audio extraordinara. Per ansamblu, aceasta combinatie imagine-sunet este imbatabila pentru orice ai vrea sa faci: sa mixezi melodii, sa vezi un film sau sa asculti piesele trupei preferate, sa joci un joc plin de energie, sa „prinzi” cel mai nou buletin de stiri.

Vezi mai multe fotografii si detalii tehnice

Nu doar divertismentul este garantat, cu posibilitatea de a viziona DVD-uri sau de a inscriptiona CD-uri cu ajutorul unitatii optice interne, ci si lucrul de fiecare zi. De exemplu, poti sa faci calcule cu tastatura numerica de zece cifre. Si asa mai departe… Nu in ultimul rand, laptopul Dell Inspiron 5555 este un performer de cursa lunga. Autonomia mare de functionare a bateriei face ca incarcarile sa fie mai rare, deci tu poti fi mult mai eficient sau te poti distra atat cat ai nevoie.

„Akoom” este momentul cel mai bun sa-ti „tai legaturile” cu biroul si cu vechiul tau PC, sa „iesi in lume” cu laptopul tau elegant si performant la subrat in parc, sa-l folosesti in dormitor sau in bucatarie, sa aduci lumea multimedia in fata ochilor, oriunde te-ai afla!

9.6 Total Score
Un laptop foarte bun, la un pret mic

Laptopul Dell Inspiron 5555 ofera fiecarui utilizator o experienta de lucru extrem de buna. Bine gandit si din punct de vedere tehnic, dar si al designului, Dell Inspiron 5555 se dovedeste a fi o achizitie de succes, mai ales ca acest fapt este ajutat si de pretul foarte bun.

Design
9.4
Tehnologie
9.6
Pret
9.7