Laptop Acer TravelMate TMB117-M-C5YB – o companie excelenta in calatorii

Calatoriile reprezinta una dintre cele mai placute experiente din viata unei persoane deoarece acestea aduc experiente de neuitat, ajutand la crearea celor mai frumoase amintiri. Insa, pentru ca totul sa fie perfect, o calatorie trebuie realizata in compania unui tovaras pe cinste, care sa fie mereu alaturi in situatiile placute sau mai putin placute. Din categoria tovarasilor pentru calatorii face parte si modelul de laptop inovativ Acer TravelMate TMB117-M-C5YB. Ideea ca este o buna companie este indicata chiar de denumirea dispozitivului, dar si de toate caracteristicile cu care acesta este inzestrat, incepand de la design si continuand cu specificatiile.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Laptop Acer TravelMate TMB117-M-C5YB – un tovaras de calatorie care arata bine

Acer TravelMate TMB117-M-C5YBPe langa faptul ca este o buna companie pentru orice utilizator, laptopul Acer TravelMate TMB117-M-C5YB vine si cu un aspect atragator, care il ajuta sa fie imediat remarcat de catre cei din jur. El este elegant, dar in acelasi timp modern. Acesta are o deschidere la 180 de grade, ceea ce il face un partener ideal si pentru lucru. Astfel, modelul poate fi luat la cursuri de catre elevi sau studenti sau la serviciu. Este un partener de nadejde care nu dezamageste atunci cand vine vorba de conferinte.

Pe langa designul placut, Acer TravelMate TMB117-M-C5YB se dovedeste, in acelasi timp, si foarte rezistent la lovituri si scapari, datorita unei benzi de rezistenta. Asa ca utilizatorul nu trebuie sa-si faca griji cand acesta este strecurat printre bagaje. Totodata, tastatura ergonomica nu doar ofera o experienta de tastare placuta, ci se dovedeste si rezistenta la varsari accidentale de diverse lichide. Nu de putine ori se poate intampla ca apa, cafeaua sau ceaiul sa ajunga fix pe tastatura, deteriorand-o. Insa, cu acest model de dispozitiv, acest lucru poate fi dat uitarii.

Vezi aici toate specificatiile si mai multe foto

Laptop Acer TravelMate TMB117-M-C5YB – un laptop puternic

Laptopul Acer TravelMate TMB117-M-C5YB se dovedeste puternic datorita procesorului sau de tipul Intel Celeron Dual Core, model N3050, cu doua nuclee si tehnologie de 14 nm. Procesorul are o frecventa de 1600 MHz si o memorie cache de 2048 KB. Insa, asta nu este tot: procesorul este creat pentru a permite turbo boost pana la 2160 MHz.

Memoria RAM are o capacitate de 2 GB, fiind de tipul DDR3L, cu o frecventa de 1600 MHz. Hard disk-ul nu are o capacitate de stocare mare, dar, avand in vedere ca este vorba de un laptop destinat in special celor care calatoresc, cei 32 GB la un tip de stocare eMMC se dovedesc suficienti.

Camera web este importanta, avand in vedere faptul ca cei aflati in deplasare doresc sa comunice cu cei dragi. Astfel, aceasta este de tip HD pentru a permite o imagine clara. De asemenea, trebuie precizat si faptul ca laptopul Acer TravelMate TMB117-M-C5YB poate suporta USB de tip 2.0 si 3.0 (cate un port pentru fiecare), fiind dotat, totodata, si cu cititor de carduri. Bateria de tip Li-Polymer de 4 celule cu o autonomie de pana la 12 ore de lucru este un atu care face ca acest dispozitiv sa fie situat in topul preferintelor celor care se afla adesea pe drumuri.

Laptop Acer TravelMate TMB117-M-C5YB cu procesor Intel® Celeron® Dual Core™ N3050 1.60GHz, 11.6", 2GB, 32GB eMMC, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 10 Home, Black

9.3 Total Score
Un laptop ieftin si bun!

Laptopul Acer TravelMate TMB117-M-C5YB are cateva calitati incontestabile. As pleca de la pretul foarte bun si de la faptul ca producatorii s-au gandit mai mult la protectie si as ajunge la capacitatile tehnice, atent selectate pentru un laptop ieftin. Il gasim perfect pentru cei care se plimba mult, dar si pentru scolari.

Tehnologie
8.9
Design
9.2
Pret
9.7