Laptop 2 in 1 Asus Transformer Book T100TA – Un maestru al aplicatiilor

Pentru cei care inca nu au aflat, numele ASUS vine de la ultimele patru litere ale cuvântului Pegasus, calul înaripat din mitologia greaca ce reprezinta inspiratia artistica si învatatura. ASUS încorporeaza puterea, spiritul creativ si puritatea. In numele acestor calitati, brandul a devenit celebru in toata lumea pentru rezistenta la testele dure la care au fost supuse produsele sale: zero defecte pe parcursul unei misiuni spatiale de 600 de zile, in aviatia sanitara, in curse de masini, la Polii pamântului, pe Everest. In aceste conditii, laptopul 2 in 1 Asus Transformer Book T100TA este fluid ca un zbor, portabil la extrem, puternic ca o uzina multimedia si versatil pana la a indeplini orice sarcina.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Ireprosabil la exterior, impecabil la interior

Asus-Transformer-Book-T100TATransformer Book T100 este un sistem care trimite comunicarea direct in viitor. Ultra-portabil compact, laptop si tableta in acelasi timp, care functioneaza si separat si impreuna, are o greutate de doar 1.07 kg, ceea ce il face unul dintre cele mai usoare laptopuri de pe piata. Odata detasat afisajul de 10.1 inchi de unitatea cu tastatura, dispozitivul se transforma intr-o tableta cu suport pentru gesturi tactile.

Laptopul 2 in 1 Asus Transformer Book T100TA se remarca asadar din prima clipa prin designul remarcabil, unic, prin combinatia de productivitate a unui laptop cu portabilitatea unei tablete, prin finisaje de exceptie, prin aspectul de o eleganta iesita din comun si prin finetea sa remarcabila, de neegalat. Este o piesa de rezistenta din punct de vedere estetic si este cel putin la fel de redurtabila din perspectiva portabilitatii, a versatilitatii, a fortei de executie si a vitezei de reactie. Si asta pentru ca, asa cum este ireprosabil la exterior, la fel de impecabil este la interior.

Vezi aici mai multe modele de laptopuri 2 in 1 cu pret redus

Cea mai prompta reactie

Asus-Transformer-Book-T100TA-leftLaptopul 2 in 1 Asus Transformer Book T100TA este echipat cu cel mai recent procesor quad-core, ce ofera echilibrul perfect intre performanta si eficienta energetica. Ca urmare, dispozitivul este autonom timp indelungat, putand astfel raspunde la sarcini complexe pe durata intregii zile. Daca esti ocupat si ai nevoie de un partener de lucru cu cel mai prompt raspuns posibil, bazeaza-te fara grija pe Transformer Book T100, care are Microsoft Office Home & Student 2013 preinstalat, solutia de stocare eMMC care sporeste viteza de lansare a aplicatiilor, iar transferurile sunt ultra-rapide cu ajutorul dispozitivelor de stocare SuperSpeed de ultima generatie. Acestea ar fi doar cateva dintre elementele care demonstreaza viteza de reactie a laptopului 2 in 1 Asus Transformer Book T100TA, ce se vadeste a fi mult mai mult decat un dispozitiv ultramodern si foarte prezentabil. Daca la toate acestea se adauga si autonomia sporita si repornirea instantanee la o simpla apasare de buton, precum si faptul ca datele sunt salvate automat in cazul in care nivelul de incarcare a bateriei scade sub 5% in modul asteptare, avem in fata un campion al sarcinilor zilnice de lucru care pe deasupra are si un aspect iesit din comun.

Vezi mai multe fotografii si specificatii tehnice

Raspunsul la provocarea viitorului

In ce priveste capacitatea laptopului 2 in 1 Asus Transformer Book T100TA de a fi partenerul de divertisment al utilizatorului, este suficient sa fie amintite calitatile de imagine furnizate de ecranul de 10.1-inchi, ce ofera vizualizarii un plus de de realism indiferent de aplicatia rulata. Mai departe, sunetul este remarcabil, gratie tehnologiei audio SonicMaster, care amplifica sunetul pana la un nivel mult superior. Vei fi cu siguranta uluit de bass-ul profund, de claritatea fara egal si amplitudinea unui sunet de care nu vei mai dori sa te desparti. Un maestru al aplicatiilor, laptopul 2 in 1 Asus Transformer Book T100TA este locul ideal pentru Facebook, Photoshop, jocuri si muzica. Iar la categoria sarcini de serviciu, Word, Excel, PowerPoint, OneNote sau Office Web Apps iti sunt mereu la indemana.

Frumos, sigur si performant, laptopul 2 in 1 Asus Transformer Book T100TA este raspunsul unui brand de renume la provocarea zilei de maine.

9.8 Total Score
O bijuterie portabila

Laptopul 2 in 1 Asus Transformer Book T100TA este exact ce ai nevoie daca esti in cautarea portabilitatii maxime. Il poti folosi fie ca tableta, fie ca laptop, se misca excelent in oricare dintre ipostaze. O bijuterie care ne-a cucerit si pe care cu siguranta ti-o permiti.

Tehnologie
9.7
Design
9.9
Pret
9.8