Kring Vera, un set pentru living de mare efect

kring-vera

De ceva vreme in portofoliul Home & Deco al eMAG am vazut si mobilier Kring. Brandul Kring se distinge atat prin liniile clasice, dar si prin accentele moderne pe care le regasim in variantele de mobilier propuse. De la bun inceput trebuie remarcata calitatea materialelor folosite, orice obiect Kring pare facut cu gandul “facut sa dureze in timp”. Un gand bun, mai ales ca multe dintre piesele de mobilier pe care le cumparam astazi ar trebui sa fie investitii bune pentru anii urmatori.

Mari reduceri la mobilier Kring

Despre brandul Kring vom mai vorbi, am vazut mobilier Kring de buna calitate, dar si scaune Kring, de pilda – multe dintre ele mi-au atras atentia. Astazi ne vom opri insa la un set pentru living format din masa si 6 scaune – Kring Vera.

Kring Vera – set de mobilier la un pret foarte mic

set-mobilier-kring-veraSetul pentru living Kring Vera se potriveste in orice living sau sufragerie, spuneti-i cum doriti. Finisajele sunt perfecte, iar totul se sprijina pe un cadru de lemn masiv de cea mai buna calitate. Blatul mesei Kring Vera este din MDF de 18 mm, finisat cu placa din lemn de nuc si trei geamuri de sticla inchisa la culoare ce adauga un efect modern. Culoarea mesei este maro, din lemn de nuc, iar masa Kring Vera are si o calitate adaugata in sensul in care este rezistenta la umiditate. In plus, asamblarea mesei Kring Vera este rapida si usoara, nu ar trebui sa va ia mai mult de 15 minute. Dimensiunile mesei sunt 150 x 90 x 75 cm.

Vezi aici pretul cu reducere

Scaunele Kring Vera sunt facute din lemn masiv si cu siguranta se vor potrivi usor in peisajul decorului pe care-l aveti in living. Scaunele Kring Vera sunt gandite sa ofere un grad ridicat de confort, asa ca spatarul are o suprafata mare, iar sezutul este si el generos, indeajuns pentru ca si o persoana corpolenta sa se simta confortabil.

Scaunele Kring Vera sunt tapitate cu un material textil de foarte buna calitate, fiind usor de intretinut. Dimensiunile scaunului sunt 52 x 57.5 x 82 cm.

Tot setul de mobilier Kring Vera poate fi cumparat acum la un pret extraordinar. Reducerea oferita de eMAG aproape ca este un cadou pentru orice client care doreste in propriul living un set de mobilier de calitate.