Invitatii duble la DreamHack Cluj-Napoca 2015 si cateva lucruri bune de la standul ASUS

ASUS participă în perioada 29 octombrie – 1 noiembrie la Dreamhack Cluj-Napoca 2015, cel mai mare eveniment al acestui an, dedicat sportului electronic.

Organizat în noua Sală Polivalentă din Cluj-Napoca, festivalul dedicat culturii digitale va reuni pe parcurcursul a patru zile cei mai buni jucători din țara noastră și din regiune, precum și companii importante din industria IT.

ASUS invită publicul în interiorul unui stand de peste 140mp, prezentând în premieră la Cluj-Napoca cele mai noi și mai performante produse de gaming. Nu mai puțin de 10 desktopuri ROG G20 vor sta la dispoziția doritorilor pentru turnee ad-hoc de DOTA2 1vs1 și Hearstone. De asemenea, vizitatorii vor putea intra în contact cu noul laptop de gaming ROG G752, desktopurile compacte ROG G20CB, G20 KB, G11, plăcile video ASUS ROG Matrix GTX 980Ti, ROG Poseidon 980Ti, Strix 980Ti, căștile Strix 2.0, monitoarele ROG Swift PG278Q și ROG Swift PG279Q, precum și noile plăci de bază cu chipset Intel Z170.

ASUS îți oferă șansa de a câștiga un abonament valabil pentru cele 4 zile ale evenimentului de gaming. Participă la concursul dotat cu 10 invitații duble, completând formularul de mai jos. Concursul se adresează exclusiv abonaților ASUS România (noi sau existenți) și se va încheia pe 26 octombrie 2015 la ora 21.00. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și vor recepționa invitațiile electronice pe adresele de email înscrise. Poti participa la concurs aici.

ASUS va derula la stand propriile competiții, premiile constând în produse ASUS, materiale promoționale, accesorii și tablete. Vor avea loc o competiție Cosplay, două turnee de gaming (unul de Dota2 1v1 și altul de Hearthstone), tombole zilnice, o misiune PGL Adventure și ședințe foto cu cadouri atractive.

Comunicat ASUS