Indesit IWSNE 61253 C, masina de spalat slim, ieftina, dar cu clasa energetica A+++

Indesit IWSNE 61253 CDaca locuiesti intr-o garsoniera sau intr-un apartament mic, spatiul este cu siguranta o problema. Iti va fi mai greu sa iti alegi mobila, electrocasnicele si niciodata nu vei simti ca poti cumpara chiar ce iti doresti. Totusi, exista si produse facute special pentru astfel de situatii, unele dintre ele fiind masinile de spalat slim. Acestea sunt cu cativa centrimetri mai mici si, astfel, poti economisi un pic din suprafata baii sau a bucatariei. Indesit IWSNE 61253 C este o masina de spalat slim, dar una foarte ieftina si cu foarte multe dotari interesante.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

La Indesit IWSNE 61253 C dimensiunile au scazut, nu si calitatea

Designul masinii nu este unul dintre cele mai interesante, aceasta prezentand un model cu incarcare frontala destul de banal (sau clasic, daca trebuie sa fim draguti). Asadar, culoarea este albul cu care ne-am obisnuit, panoul de control are cateva butoane si rotita pentru programe, plus ca reuseste sa strecoare si un mic afisaj electronic. Asadar, nimic din ce nu am mai vazut pana acum la alte sute de modele. Bineinteles, pentru ca vorbim despre o masina de spalat rufe slim, aceasta este mai mica, producatorii preferand sa o faca de 85 x 59.5 x 42 cm, cu aproximativ 10-15 cm mai ingusta decat alte modele normale. Un lucru bun este ca posibilitatile de incarcare nu scad. Masina are 6 kg si asa ajunge la medie. Oricum, va fi greu sa gasiti una slim mai incapatoare.

Un alt aspect care ar trebui sa atraga atentia tuturor este clasa energetica. Nu stiu cum au reusit, dar Indesit au reusit sa urce acest model pana la categoria A+++. Poate ca veti spune ca exista multe altele acolo, poate chiar mai bune si mai mari, dar avantajul nu vine doar din cea mai buna clasa, dar si din pretul pe care trebuie sa il platesti pentru aceasta. Nu in ultimul rand, masina nu este nici extrem de zgomotoasa, desi se misca destul de tare la centrifugare (unde viteza maxima este de 1200 rpm).

Cumpara akoom cu reducere

Ajungem si la programe, punct in care nu mai putem discuta de foarte multa diversitate. Acest model are 16, dar sunt cele normale: sintetice, bumbac, jeans, lana, usor de calcat, etc. Exista si un program scurt, care poate dura chiar si numai 8 minute, programare intarziata, sisteme de protectie si altele. Din acest punct de vedere, masina este clasica, dar nici cele foarte noi si foarte scumpe nu vin cu foarte multe lucruri in plus.

In concluzie, Indesit IWSNE 61253 C este o masina de spalat excelenta pentru o anumita categorie de cumparatori, adica pentru cei care nu au extrem de mult spatiu la dispozitie pentru montare. Cand in camera trebuie sa incapa si un dulap, aragaz, poate chiar si frigider (sau cada, daca vorbim despre baie), o masina slim devine ideala. Apoi, aceasta este si una extrem de ieftina, iar clasa energetica este cea mai buna. Cu alte cuvinte, ar fi o achizitie excelenta. Si chiar daca nu aveti nevoie de un model slim, acesta tot vine cu numeroase avantaje si ar fi bun pentru cei cu buget redus.

Masina de spalat rufe SLIM Indesit IWSNE 61253 C, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb. Vezi reducerea de pret!

9.3 Total Score
Indesit IWSNE 61253 C, masina de spalat slim, ieftina

Daca esti in cautarea unei masini de spalat ieftine si slim, ia serios in calcul si modelul Indesit IWSNE 61253 C. Un produs foarte bun care se bucura in aceasta perioada si de o reducere foarte mare. Un lucru util la casa omului 🙂

Tehnologie
8.9
Design
9.3
Pret
9.6