Indesit IWSND 61252 C Slim, o masina de spalat rufe compacta, care face mai mult decat costa

Masina-de-spalat-rufe-SLIM-Indesit-IWSND-61252-CCei care se afla in cautarea unei masini de spalat noi, stiu ca sunt cateva criterii care trebuiesc verificate din start. Pretul se poate afla in capul listei, dar importante sunt si dotarile, numarul programelor de spalare, functiile suplimentare, clasa energetica si aspectul.

Asa ca, daca doriti sa combinati toate aceste avantaje (renuntand, totusi, la ideea unei masini de spalat foarte sofisticate), Indesit vine cu solutia, sub forma modelului IWSND 61252 C Slim.

Vezi pretul oferit de eMAG

Un model slim pe care-l potrivesti mai bine intr-un spatiu mai mic

In primul rand, o masina de spalat slim este o masina mai compacta. Nu cu mult mai mica, doar cu cativa centimetri, pentru a o face sa se strecoare mult mai bine printre toate celelalte lucruri din baie sau din bucatarie. Daca dimensiunile acesteia sunt, in mod vizibil, mai reduse (85 x 59.5 x 42 cm), performantele masinii o apropie destul de mult de cele standard, asa ca pretul mai scazut (potrivit unui buget de achizitii nu foarte ridicat) si o capacitate de doar 6 kilograme de rufe (care se regaseste, de multe ori, si la masinile mai mari) nu inseamna, in nici un caz, rabat de la calitate.

Clasa energetica este si ea una mai mult decat performanta, mai exact A++, ceea ce garanteaza un consum de energie mult mai redus. Viteza de centrifugare este de 1200 rotatii pe minut, clasa la centrifugare este B, iar cantitatea de apa consumata intr-un an este de 8391 litri, ceea ce transforma Indesit IWSND 61252 C Slim intr-o masina de spalat destul de buna, mai ales raportand calitatea la pretul de achizitie.

16 programe de spalare, tot ce ai nevoie pentru cele mai curate rufe

Destul de surprinzator pentru o masina de spalat cu pret redus este faptul ca aceasta incorporeaza nu mai putin de 16 programe de spalare. Printre acestea se regaseste unul pentru spalare la temperatura joasa (20 de grade), cateva pentru materiale speciale (jeans, lana, matase si perdele, incaltamanite), dar si pentru spalat intensiv sau delicat.

Exista si functii speciale, precum Eco time pentru rufe nu foarte murdare, care se spala rapid, cu un consum redus de apa si energie electrica sau Energy saver care face o economie de pana la 70 de procente la energia electrica. O alta caracteristica destul de surprinzatoare este temporizatorul, prin care masina se poate programa pentru a porni la ce ora doreste proprietarul.

Indesit IWSND 61252 C Slim – o masina de spalat cu o elefanta aparte

Daca luam in considerare si functia de siguranta Sistem Overflow, display-ul LCD care indica timpul ramas din sesiunea de spalare si aspectul general foarte elegant, se poate afirma pe buna dreptate ca Indesit IWSND 61252 C Slim este o masina de spalat ieftina care, din fericire, nu isi arata pretul.

Vezi aici mai multe detalii tehnice

Cuva masinii este construita din inox si tamburul din poliplex, ceea ce ii acorda acesteia suficient de multa rezistenta si durabilitate. Iar nivelul de zgomot nu este nici el foarte ridicat, de 75 de decibeli la centrifugare. Daca ne gandim ca exista si masini de spalat mai scumpe care prezinta aceleasi caracteristici, se poate spune ca Indesit IWSND 61252 C Slim este un produs bun. Are si lipsuri, dar acestea sunt explicate de pret, masina fiind cu adevarat potrivita pentru cei care cauta ceva pentru un buget redus.

9 Total Score
Indesit IWSND 61252 C Slim, o masina de spalat cu personalitate

Daca sunteti in cautarea unei noi masini de spalat, nepretentioase si prietenoase, modelul Indesit IWSND 61252 C Slim este probabil una dintre cele mai bune alegeri. Motivele le explicam in review-ul de fata.

Tehnologie
8.7
Design
9.1
Pret
9.3